ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Νέο συμβόλαιο ο Ματίπ με τους "Κόκκινους"

Liverpool's Joel Matip celebrates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Joel Matip celebrates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Την Παρασκευή (18/10) η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως προσέφερε νέο συμβόλαιο στον Ζοέλ Ματίπ. Ο Καμερουνέζος συμφώνησε με τους πρωταθλητές Ευρώπης έως το 2024.

Η Λίβερπουλ είχε αποκτήσει τον Ζοέλ Ματίπ ως ελεύθερη μεταγραφή από την Σάλκε το 2016.

Ο Καμερουνέζος με τον Φαν Ντάικ έχουν συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας των "Κόκκινων" και στην προσπάθεια των πρωταθλητών Ευρώπης να κρατήσουν ακέραιο τον κορμό της ομάδας που κατέκτησε το Champions League, o 28χρονος υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

Την Παρασκευή (18/10), λοιπόν, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε τα ευχάριστα για τον έμπειρο στόπερ. Ο Ματίπ συμφώνησε για να μείνει στο Άνφιλντ έως το 2024.

" Είναι μεγάλη τιμή να είσαι μέρος αυτής της ομάδας. Με κάνει χαρούμενο που οι άνθρωποι εδώ πιστεύουν ότι έχω κάνει καλή δουλειά και θέλουν να με κρατήσουν" είπε ο Ματίπ μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εξαλλος Κλοπ με Sky Sports: "Αστείο αυτό με τη συνδυαστική 11άδα"
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ