ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ: Νοκ-άουτ και ο Ματίπ, αποδεκατισμένοι στα ντέρμπι οι "κόκκινοι"

Liverpool's Joel Matip during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield in Liverpool, England, Sunday, Feb. 4, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Joel Matip during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield in Liverpool, England, Sunday, Feb. 4, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Λίβερπουλ χάνει και τον Τζοέλ Ματίπ με τραυματισμό μετά από τον Τζο Γκόμεζ και μένει πλέον με δύο μόνο κεντρικούς αμυντικούς για μία σειρά δύσκολων αγώνων που έρχονται στην Premier League.

Είναι πρωτοπόρος στην Premier League με έναν βαθμό περισσότερο από την Μάντσεστερ Σίτι και βρίσκεται ήδη στους "16" του Champions League μετά το 1-0 επί της (αήττητης μέχρι πρότινος στη φετινή φάση των ομίλων) Νάπολι, παρόλα αυτά ο Γιούργκεν Κλοπ μόνο ευτυχισμένος δεν είναι.

Και αυτό γιατί ξέρει πως στα επόμενα δύσκολα ματς που έχει να δώσει στην Premier League με στόχο να διατηρηθεί η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ στην κορυφή (μεταξύ των οποίων με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι) η Λίβερπουλ θα τα δώσει έχοντας σοβαρό... έλλειμμα σε κεντρικούς αμυντικούς!

Μία εβδομάδα μετά τον τραυματισμό του Τζο Γκόμεζ που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για πάνω από έναν μήνα, η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα των "κόκκινων", καθώς στη λίστα των τραυματιών τους προστέθηκε και ο Τζοέλ Ματίπ.

Ο Καμερουνέζος (με γερμανικές ρίζες) στόπερ τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Νάπολι στο "Άνφιλντ" το βράδυ της Τρίτης και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση υπέστη κάταγμα στην κλείδα και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείριση, με την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους να αναμένεται να συμβεί μετά από 1,5 μήνα!

Αυτό σημαίνει πως ο μοναδικός καθαρόαιμος στόπερ που έχει απομείνει για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Βιρτζίλ Φαν Ντάικ είναι ο Ντέγιαν Λόβρεν, ενώ από εκεί και πέρα ο Γιούργκεν Κλοπ καλείται να κάνει... αλχημείες για να έχει εναλλακτικές λύσεις για το κέντρο της άμυνας.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ