ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Αντριάν τραυματίστηκε από τάκλιν οπαδού στους πανηγυρισμούς!

Λίβερπουλ: Ο Αντριάν τραυματίστηκε από τάκλιν οπαδού στους πανηγυρισμούς!

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε πως Αντριάν είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον, καθώς τραυματίστηκε από έναν οπαδό κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Super Cup!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! O Αντριάν είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Σαουθάμπτον (17/08, 17:00), καθώς, όπως αποκάλυψε ο Γιούργκεν Κλοπ στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ο Ισπανός γκολκίπερ τραυματίστηκε στον αστράγαλο από έναν οπαδό κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Super Cup.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας ήταν ο ήρωας των "κόκκινων" στον αγώνα με την Τσέλσι, αφού απέκρουσε το πέναλτι του Τάμι Άμπραχαμ και χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα του. Μετά την επέμβαση στην εκτέλεση του Άμπραχαμ, οι παίκτες της Λίβερπουλ έγιναν ένα κουβάρι. Ωστόσο, ένας από τους οπαδούς της ομάδας στην προσπάθειά του να φτάσει στο σημείο που βρίσκονταν οι ποδοσφαιριστές, γλίστρησε και έκανε ουσιαστικά... τάκλιν στον Αντριάν, με συνέπεια να πρηστεί ο αστράγαλός του.

"Aυτό είναι το χειρότερο παράδειγμα. Αγωνιστήκαμε απέναντι στη Σίτι και υπήρξε κάποιος που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο. Παίξαμε κόντρα στη Νόριτς και κάποιος άρχισε να τρέχει στο γήπεδο. Δεν είναι αστείο. Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό. Υπάρχει ευθύνη για τους φιλάθλους. Αν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να σταματήσει τον εαυτό του, τότε πρέπει να το κάνουν οι υπόλοιποι γύρω του. Είναι τρελό. Πώς συνέβη κάτι τέτοιο;", δήλωσε χαρακτηριστικά εμφανώς ενοχλημένος ο Κλοπ.

Θυμίζουμε πως εκτός πλάνων βρίσκεται ο Άλισον Μπέκερ, ο οποίος υπέστη θλάση στην πρεμιέρα με τη Νόριτς και θα απουσιάσει για τουλάχιστον ένα μήνα.

Photo Credits: AP Photo

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ