ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Κάριους ανακοίνωσε το πρόωρο αντίο στην Μπεσίκτας

Λίβερπουλ: Ο Κάριους ανακοίνωσε το πρόωρο αντίο στην Μπεσίκτας
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Λόρις Κάριους, ο οποίος το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε ως δανεικός από την Λίβερπουλ στην Μπεσίκτας, ανακοίνωσε το φινάλε της συνεργασίας του με την τουρκική ομάδα λίγες εβδομάδες πριν λήξει το συμβόλαιό του.

Επίσημα τέλος στην περιπέτεια του Λόρις Κάριους στην Τουρκία, μετά την απόφαση της Λίβερπουλ να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι του 2018 με διετή δανεισμό στην Μπεσίκτας ελέω της καταστροφικής βραδιάς που είχε στον τελικό του Champions League κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας δεν κατάφερε να στεριώσει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, όπου ευελπιστούσε να αναστήσει την καριέρα του που είχε πιάσει το μηδέν στο Κίεβο, και πλέον επιστρέφει στους κόκκινους λύνοντας το συμβόλαιό του με τους "αετούς" μερικές εβδομάδες πριν τη λήξη του διετούς συμβολάιου του.

"Γεια σε όλους, σήμερα τερμάτισα το συμβόλαιό μου με την Μπεσίκτας. Είναι κρίμα που έρχεται ένα τέτοιο τέλος αλλά να ξέρετε ότι προσπάθησα τα πάντα για να λύσω αυτή την κατάσταση χωρίς προβλήματα.

Ήμουν πολύ υπομονετικός για μήνες, λέγοντας τα ίδια και τα ίδια στους διοικούντες. Τα ίδια πράγματα είχαν συμβεί και πέρυσι. Δυστυχώς δεν προσπάθησαν να λύσουν το πρόβλημα και αρνήθηκαν ακόμα και την πρότασή μου να βοηθήσω αποδεχόμενος μείωση στο συμβόλαιό μου.

Λίβερπουλ: Ο Κάριους ανακοίνωσε το πρόωρο αντίο στην Μπεσίκτας
AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Είναι σημαντικό για μένα να ξέρετε πως απόλαυσα πραγματικά να παίζω για αυτό το σύλλογο. Η Μπεσίκτας μπορεί να είναι υπερήφανη που έχει τόσο παθιασμένους οπαδούς που τους δίνουν πάντα εκπληκτική στήριξη.

Πάντα με υποστηρίζατε στις καλές και στις δύσκολες στιγμές και θα σας θυμάμαι πάντα με τον καλύτερο τρόπο! Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο συμπεριλαμβανομένων όσων εργάζονται για το σύλλογο.

Με καλωσορίσατε με ανοιχτές αγκαλιές από την πρώτη ημέρα. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ! Πρωταθλητές Μπεσίκτας", ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Κάριους, ο οποίος επιστρέφει πλέον στην Λίβερπουλ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022.

ΤΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΡΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ