ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Μανέ αποκάλυψε πως το μυστικό της επιτυχίας είναι στο γυμναστήριο

Liverpool's Sadio Mane celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Sheffield United at Anfield Stadium, Liverpool, England, Thursday, Jan. 2, 2020. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Sadio Mane celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Sheffield United at Anfield Stadium, Liverpool, England, Thursday, Jan. 2, 2020. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Σαντιό Μανέ ρωτήθηκε για το μυστικό της επιτυχίας της φετινής Λίβερπουλ και αναφέρθηκε στην τρομερή δουλειά που γίνεται εκτός γηπέδου και συγκεκριμένα στο γυμναστήριο των κόκκινων.

Η Λίβερπουλ είναι αήττητη εδώ και 39 διαδοχικά ματς Premier League ενώ τη φετινή σεζόν έχει απολογισμό 21 νίκες και 1 ισοπαλία σε 22 ματς, γεγονός που της έχει δώσει τεράστιο αβαντάζ στη μάχη του τίτλου καθώς είναι 13 βαθμούς μπροστά από την Μάντσεστερ Σίτι με δύο ματς μάλιστα λιγότερα.

Ποιό είναι το μυστικό της φετινής εκπληκτικής σεζόν που διανύουν οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ; Για άλλους είναι η φοβερή χημεία που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους και για άλλους η απίστευτη δουλειά που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο Γερμανός τεχνικός, ωστόσο ο Σαντιό Μανέ στάθηκε σε ένα άλλο ατού των κόκκινων: τη δουλειά στο γυμναστήριο.

"Οι οπαδοί βλέπουν αυτό που κάνουμε κάθε Σαββατοκύριακο στον αγωνιστικό χώρο καθώς και τα θετικά αποτελέσματα. Όμως η επαγγελματική δουλειά αρχίζει στο σπίτι για τον καθένα ενώ υπάρχει και σκληρή δουλειά στις προπονητικές εγκαταστάσεις.

Βλέπετε, κάθε ημέρα από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην Λίβερπουλ, οι παίκτες θέλουν να βελτιώνονται και να γίνονται όλο και καλύτερα.

Liverpool's manager Jurgen Klopp embraces Liverpool's Sadio Mane during the English Premier League soccer match between Liverpool and Sheffield United at Anfield Stadium, Liverpool, England, Thursday, Jan. 2, 2020. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's manager Jurgen Klopp embraces Liverpool's Sadio Mane during the English Premier League soccer match between Liverpool and Sheffield United at Anfield Stadium, Liverpool, England, Thursday, Jan. 2, 2020. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Μπορείς να δεις το γυμναστήριο της ομάδας που είναι ασφυκτικά γεμάτο μία ώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης", δήλωσε ο Σενεγαλέζος επιθετικός στην επίσημη ιστοσελίδα των κόκκινων, και συνέχισε:

"Νομίζω ότι αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο σημάδι για το σύλλογο επειδή δείχνει πως όλοι θέλουν να παίζουν και όλοι θέλουν να είναι οι καλύτεροι. Αυτό μας κάνει ξεχωριστούς.

Όλα αρχίζουν από το προπονητικό κέντρο. Είναι φυσιολογικό να ενθουσιάζεται ο κόσμος, βλέποντας την ομάδα να παίζει καλά και να είναι επιτυχημένη. Για αυτό το λόγο δουλεύουμε κάθε ημέρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβγαλε το καπέλο σε Γουλβς και Άλισον
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ