ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο πανηγυρισμός αλά... Εμπαπέ και το "δεν ακούω" του Κλοπ

Liverpool's James Milner celebrates his wining goal with Liverpool's Jordan Henderson and Liverpool's Divock Origi during English Premier League soccer match between Liverpool and Leicester City in Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's James Milner celebrates his wining goal with Liverpool's Jordan Henderson and Liverpool's Divock Origi during English Premier League soccer match between Liverpool and Leicester City in Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Τζέιμς Μίλνερ επέλεξε να μιμηθεί έναν πανηγυρισμό που είναι σήμα-κατατεθέν του Εμπαπέ μετά το γκολ του με την Λέστερ ενώ ο Κλοπ προσποιήθηκε πως δεν ακούει την εξέδρα (VIDEO).

Το ματς με την Λέστερ ήταν ψυχοβγαλτικό για την Λίβερπουλ και χρειάστηκε να κερδίσει πέναλτι ο Μανέ στο 93' και να το εκτελέσει εύστοχα ο Μίλνερ στο 95' ώστε οι κόκκινοι να αποφύγουν την πρώτη γκέλα της σεζόν και να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους κάνοντας το 8Χ8 στη φετινή Premier League.

Ο τρόπος μάλιστα που η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ μπόρεσε να ρίξει στο καναβάτσο το εξαιρετικό σύνολο του Ρότζερς προκάλεσε σεισμικές δονήσεις σε πάνω από 50.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Άνφιλντ", με τους πρωταγωνιστές της νίκης να ζουν το γκολ με ξεχωριστό τρόπο.

Ο Μίλνερ, που πέρα από το γκολ στο φινάλε είχε και την ασίστ στο τέρμα του Μανέ στο 40', έδειξε πως διαθέτει κρύο αίμα και στους πανηγυρισμούς αφού δεν θέλησε να κάνει κάποια τρελή κούρσα προς τον πάγκο αλλά προτίμησε να σταυρώσει τα χέρια του στο σώμα του και να κοιταχτεί με τους Χέντερσον και Οριγκί, αντιγράφοντας έναν από τους διάσημους πανηγυρισμούς του Κιλιάν Εμπαπέ.

Την ίδια ώρα ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα μπορούσε να μην ξεσπάσει στην άκρη του πάγκου, με τον Γερμανό τεχνικό να βλέπει τη μπάλα να καταλήγει στην εστία του Κάσπερ Σμάιχελ και να γυρνάει προς την εξέδρα, για να δείξει με χαρακτηριστική κίνηση στους οπαδούς των ρεντς πως δεν τους ακούει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Premier League: Ο Μίλνερ λύτρωσε την Λίβερπουλ στο 95'!
Λίβερπουλ - Λέστερ: Τσαμπουκάς μεταξύ παικτών μετά από τη λήξη
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ