ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Οι παίκτες έλεγαν στον Κλοπ να πάρει τον κλεισμένο Μιναμίνο

Salzburg's Takumi Minamino reacts during the group E Champions League soccer match between Salzburg and Liverpool, in Salzburg, Austria, Tuesday, Dec. 10, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Salzburg's Takumi Minamino reacts during the group E Champions League soccer match between Salzburg and Liverpool, in Salzburg, Austria, Tuesday, Dec. 10, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Χέντερσον και Φαν Ντάικ αποθέωναν στον Γιούργκεν Κλοπ τον "κλεισμένο" από τη Λίβερπουλ Μιναμίνο της Σάλτσμπουργκ, ο οποίος τους απάντησε με ένα χαμόγελο.

Ένα πολύ ενδιαφέρον παρασκήνιο φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα βρετανικά ΜΜΕ αναφορικά με τον Τακούμι Μιναμίνο και τη Λίβερπουλ. Στην προπόνηση της Τετάρτης (11/12) λοιπόν, ποδοσφαιριστές των "ρεντς" όπως οι Φαν Ντάικ και Χέντερσον, πλησίασαν τον Γιούργκεν Κλοπ και του μίλησαν με θαυμασμό για τον Ιάπωνα εξτρέμ της Σάλτσμπουργκ.

Ότι θα ήταν καλή ιδέα να ρίξει μια ματιά στον ακραίο επιθετικό που προκάλεσε αρκετά προβλήματα στη Λίβερπουλ, στα παιχνίδια των ομίλων του Champions League. Πώς απάντησε ο Γερμανός τεχνικός; Με ένα χαμόγελο, γνωρίζοντας πως η διοίκηση εδώ και μήνες είχε κάνει τις απαραίτητες επαφές με την αυστριακή ομάδα για να κλείσει τον 25χρονο winger.

Ο Ιάπωνας έχει βγάλει μάτια τη φετινή σεζόν και μέχρι στιγμής έχει σκοράρει εννέα τέρματα και έχει μοιράσει 11 ασίστ σε 22 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε και ένα υπέροχο γκολ στο Άνφιλντ στο ματς του πρώτου γύρου.

Η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι μόλις στα 9 εκατομμύρια ευρώ και οι διοικούντες των "κόκκινων" θεωρούν πως αποτελεί μεγάλη ευκαιρία, καθώς πιστεύουν πως η πραγματική του αξία είναι πολύ μεγαλύτερη. Εδώ και περισσότερες από έξι εβδομάδες, ο αθλητικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Μάικλ Έντγουορντς, ήταν σε επαφές με τον Κριστόφ Φρόιντ, τον αθλητικό διευθυντή της Σάλτσμπουργκ.

Ο Φρόιντ παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι σε συζητήσεις με τη Λίβερπουλ και υποστήριξε ότι είναι τιμή που τέτοιες ομάδες δείχνουν ενδιαφέρον για παίκτες της Σάτσμπουργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ