ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Οι reds γονάτισαν για τη δολοφονία του Φλόιντ

Λίβερπουλ: Οι reds γονάτισαν για τη δολοφονία του Φλόιντ

Οι παίκτες της Λίβερπουλ έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην προπόνηση της Δευτέρας (1/6) καθώς γονάτισαν όπως ο αθλητής του NFL, Κόλιν Κάπερνικ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ.

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι παίκτες της Λίβερπουλ καθώς σχημάτισαν κύκλο στην προπόνηση της Δευτέρας (1/6) γονατίζοντας όπως ο αθλητής του NFL, Κόλιν Κάπερνικ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ, από αστυνομικό στη Μινεσότα.

Οι reds έστειλαν σαφές μήνυμα κατά του ρατσισμού τηρώντας φυσικά τις αποστάσεις μεταξύ τους όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Τζέιμς Μίλνερ στο λογαριασμό του στα social media.

"Η ενότητα είναι δύναμη" ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ομαδική φωτογραφία της ομάδας ο 34χρονος ενώ τη συνόδευσε και από το hashtag: #BlackLivesMatter

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής (31/5) ο επιθετικός της Γκλάντμπαχ, Μάρκους Τουράμ, πανηγύρισε με αυτόν ακριβώς τον τρόπο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δολοφονία και περνώντας μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Θυμηθείτε την κίνηση του Κάπερνικ το 2016:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Τουράμ σκόραρε και γονάτισε όπως ο Κάπερνικ για τη δολοφονία του Φλόιντ
Ο Σάντσο σκόραρε και ζήτησε δικαιοσύνη για τη δολοφονία του Φλόιντ
Τζόρνταν για τη δολοφονία του Φλόιντ: "Να απαιτήσουμε να λογοδοτήσουν οι ένοχοι"

Photo credits: Liverpool

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ