ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Οι τρεις παίκτες που αποχωρούν στο τέλος της σεζόν

Liverpool's Adam Lallana, left, celebrates with Liverpool's Trent Alexander-Arnold after scoring his side's opening goall during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 20, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Adam Lallana, left, celebrates with Liverpool's Trent Alexander-Arnold after scoring his side's opening goall during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 20, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Λίβερπουλ προχωράει σε αλλαγές στο ρόστερ της, με τρεις ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, καθώς δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ.

Σε μεταγραφικό επίπεδο η Λίβερπουλ δεν αναμένεται να κινηθεί δυναμικά το καλοκαίρι. Αποδείχθηκε, άλλωστε, κι από την περίπτωση του Τίμο Βέρνερ, ο οποίος ήταν ουσιαστικά "κλεισμένος" από τους "κόκκινους", αλλά τελικά εξαιτίας του κορονοϊού, οι διοικούντες την αγγλική ομάδα έκαναν πίσω, με τον Γερμανό φορ να είναι κοντά στην Τσέλσι.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή ο Γιούργκεν Κλοπ έχει εισηγηθεί ήδη την αποχώρηση κάποιων παικτών από το ρόστερ, τους οποίους δεν υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της " Daily Mail", τους Ναθάνιελ Κλάιν και Τζερντάν Σακίρι ήρθε να συμπληρώσει ο Άνταμ Λαλάνα.

Ο Άγγλος μέσος μπορεί να συμφώνησε για επέκταση του συμβολαίου γι' ακόμα ένα μήνα εξαιτίας των υποχρεώσεων της Λίβερπουλ, αλλά θα αποτελέσει παρελθόν μετά το πέρας της φετινής σεζόν, αφού δεν υπάρχει διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο 32χρονος μέσος ταλαιπωρείται πολύ τα τελευταία χρόνια από προβλήματα τραυματισμού, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες, παρά το γεγονός πως το καλοκαίρι του 2014 αποκτήθηκε αντί 31.000.000 ευρώ από τη Σαουθάμπτον.

Την εφετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει συνολικά 22 συμμετοχές, τις 15 στην Premier League, αλλά οι περισσότερες ήταν ολιγόλεπτες. Παρ' όλα αυτά, δεν αναμένεται να μείνει για πολύ καιρό χωρίς ομάδα, αφού έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει η Λέστερ του πρώην προπονητή του στη Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς.

Από εκεί και πέρα, το ίδιο ισχύει και για τον Κλάιν, ο οποίος στα 29 του, καλείται να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας ταλαιπωρηθεί κι αυτός από σοβαρούς τραυματισμούς. Τέλος, όσον αφορά στον Σακίρι, έχει μεν συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τους "κόκκινους", αλλά δύσκολα θα συνεχίσει στο Άνφιλντ, με τη Νιούκαστλ να εξετάζει ζεστά την περίπτωσή του. Ο Ελβετός εξτρέμ έχει φέτος μόλις 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ