ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Παίρνει Μιναμίνο τον Ιανουάριο

Salzburg's Takumi Minamino celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League group E soccer match between Liverpool and Red Bull Salzburg at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Salzburg's Takumi Minamino celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League group E soccer match between Liverpool and Red Bull Salzburg at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Τακούμι Μιναμίνο κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ, με την Λίβερπουλ να είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στους Αυστριακούς για την αγορά του.

Μπορεί η Λίβερπουλ να πήρε τη νίκη επί της Σάλτσμπουργκ με 2-0 και μαζί την πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League όμως ο Τακούμι Μιναμίνο ήταν αυτός που έλαμψε στην αναμέτρηση. Ο Ιάπωνας επιτελικός μέσος έχει βγάλει μάτια τη φετινή σεζόν και μέχρι στιγμής έχει σκοράρει εννέα τέρματα και έχει μοιράσει 11 ασίστ σε 22 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε και ένα υπέροχο γκολ στο Άνφιλντ στο ματς του πρώτου γύρου.

Οι "κόκκινοι" έχουν εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες του και είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την αγορά του 24χρονου. Ο Μιναμίνο αποτελεί ένα πολυεργαλείο στο επιθετικό σκέλος καθώς αγωνίζεται με την ίδια ευκολία σε παραπάνω από μία θέσεις.

Ο Γιούργκεν Κλοπ τον έχει ξεχωρίσει εδώ και αρκετό καιρό και το πλάνο έλεγε πως οι "κόκκινοι" θα κάνουν κίνηση το καλοκαίρι για την απόκτησή του. Όμως το γεγονός πως παιχνίδι με παιχνίδι εμφανίζεται καλύτερος έκανε τη Λίβερπουλ να επισπεύσει τις διαδικασίες έτσι ώστε να προλάβει άλλους επίδοξους μνηστήρες και ετοιμάζει πρόταση για την αγορά του τον Ιανουάριο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται μπροστά στην κούρσα για την απόκτησή του.

Η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι μόλις στα 9 εκατομμύρια ευρώ και οι διοικούντες των "κόκκινων" θεωρούν πως αποτελεί μεγάλη ευκαιρία, καθώς πιστεύουν πως η πραγματική του αξία είναι πολύ μεγαλύτερη.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι πως η Λίβερπουλ θέλει να εισέλθει στην αγορά της Άπω Ανατολής λόγω της νέας συμφωνίας με τη Nike, με την παρουσία του Μιναμίνο στο ρόστερ των "κόκκινων" να βοηθά το εγχείρημα.

Photo Credits: AP / Jon Super

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ