ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Βέρνερ

Leipzig's Timo Werner, left, celebrates after scoring his side's opening goal during a first leg, round of 16, Champions League soccer match between Tottenham Hotspur and Leipzig at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Wednesday Feb. 19, 2020. (AP Photo/Matt Dunham)
Leipzig's Timo Werner, left, celebrates after scoring his side's opening goal during a first leg, round of 16, Champions League soccer match between Tottenham Hotspur and Leipzig at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Wednesday Feb. 19, 2020. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

H Λίβερπουλ είναι έτοιμη να καταβάλλει τη ρήτρα ύψους 58.000.000 ευρώ στη Λειψία για τον Τίμο Βέρνερ, ενώ παράλληλα πρόκειται να προσφέρει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον Γερμανό επιθετικό.

Ο Τίμο Βέρνερ αποτελεί το μεγάλο στόχο της Λίβερπουλ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Γερμανός επιθετικός αρέσει στον Γιούργκεν Κλοπ, με τους διοικούντες την αγγλική ομάδα να είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα ύψους 58.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τη Λειψία, μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Παράλληλα, όμως, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σκίρα, οι "κόκκινοι" είναι έτοιμοι να προσφέρουν ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον 23χρονο φορ προκειμένου να τον πείσουν να γίνει κάτοικος Λίβερπουλ. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας θα προσφέρουν 8.000.000 ευρώ ετησίως στον Βέρνερ για συμβόλαιο μέχρι το 2025, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων. Ένα ποσό που θα τον μετατρέψει αυτόματα σε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτης της Λίβερπουλ.

Tην εφετινή σεζόν, ο Βέρνερ έχει 27 γκολ και 11 ασίστ σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λειψία. Μάλιστα, σκόραρε και στο πρόσφατο ματς με την Τότεναμ για τη φάση των 16 του Champions League, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Επίσης, έχει καταλυτική συμβολή στην πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί η Λειψία στην Βυndesliga.

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ