ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν για Αλκάνταρα

Bayern's Thiago Alcantara celebrates after scoring his side's fourth goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between FC Bayern Munich and Arsenal, in Munich, Germany, Wednesday, Feb. 15, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Thiago Alcantara celebrates after scoring his side's fourth goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between FC Bayern Munich and Arsenal, in Munich, Germany, Wednesday, Feb. 15, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Κοντά στην πρώτη της μεταγραφή είναι η Λίβερπουλ με την απόκτηση του Ισπανού μέσου της Μπάγερν, Τιάγκο Αλκάνταρα. Προσπάθησαν να τον κρατήσουν οι Βαυαροί δίχως αποτέλεσμα.

Η Λίβερπουλ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Τιάγκο Αλκάνταρα, σύμφωνα με τηνDiario Sport.Οι “Reds”είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν Μονάχου και τοdealτων δύο ομάδων θα είναι σε ένα ποσό της τάξεως των 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Το συμβόλαιο του 29χρονου μέσου με τους Βαυαρούς λήγει το 2021. Η Μπάγερν ήθελε να τον κρατήσει στο ρόστερ της, ωστόσο ο Ισπανός διεθνής θέλει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Θυμίζουμε ότι ο Αλκάνταρα ήρθε το καλοκαίρι του 2013 στην Μπάγερν από την Μπαρτσελόνα, έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ.

AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ