ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Θέλει το έμβλημα του FIFA Club World Cup και στην Premier League

Players of Liverpool celebrate after winning the Club World Cup final soccer match between Liverpool and Flamengo at Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar)
Players of Liverpool celebrate after winning the Club World Cup final soccer match between Liverpool and Flamengo at Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Athletic", οι διοικούντες τη Λίβερπουλ κατέθεσαν αίτημα στην Premier League να φορούν το έμβλημα της κατόχου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και στους αγώνες του πρωταθλήματος εκτός από του Champions League.

Η Λίβερπουλ έκανε το "3 στα 3" στους διεθνείς τίτλους μέσα στο 2019, αφού μετά την κατάκτηση του Champions League και του Super Cup Ευρώπης, σήκωσε και το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησαν 1-0 της Φλαμένγκο στην παράταση και στέφθηκαν πρωταθλητές κόσμου.

Γι' αυτό το λόγο, στους αγώνες του Champions League θα έχουν στη φανέλα το έμβλημα της κατόχου του FIFA Club World Cup. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της ιστοσελίδας " Athletic", οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας κατέθεσαν αίτημα στην στην Premier League να φορούν την ίδια φανέλα και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβούλιο της Premier League επιτρέπει στις ομάδες να βάζουν στη φανέλα μόνο σύμβολα που αφορούν φιλανθρωπικές δράσεις, ενώ το 2008 είχαν απαντήσει αρνητικά στο αντίστοιχο αίτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είχε κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Παρ' όλα αυτά, οι διοικούντες τη Λίβερπουλ ζήτησαν από τους ανθρώπους της Premier League να αναθεωρήσουν την στάση τους.

Photo Credits: AP Photo/Hassan Ammar

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ