ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Το "ευχαριστώ" του Κλοπ στο Άνφιλντ

Liverpool's coach Jurgen Klopp center, applauds to fans and Liverpool's players after winning the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at Wembley Stadium in London, Saturday Sept. 15, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Liverpool's coach Jurgen Klopp center, applauds to fans and Liverpool's players after winning the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at Wembley Stadium in London, Saturday Sept. 15, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλησε να πει το δικό του "ευχαριστώ" στον κόσμο της ομάδας και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο θρυλικό Άνφιλντ.

Η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Γουλβς (17:00) στο τελευταίο φετινό εντός έδρας ματς πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, περιμένοντας γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας με τη Μπράιτον. Αν αυτό συμβεί, τότε το πρωτάθλημα θα πάει στους ρεντς, αλλιως η Κούπα θα πάει στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ανεξάρτητα από το αν η Λίβερπουλ πάρει φέτος τον τίτλο, ο Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος για τους παίκτες του και παράλληλα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου το δικό του "ευχαριστώ" στο Άνφιλντ, το οποίο δίνει ώθηση στους ποδοσφαιριστές του σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

"Είμαι ευγνώμων σε κάθε άτομο που έπαιξε ρόλο στην ομάδα μας μέχρι τώρα. Όπως έχω ξαναπεί, δεν τελειώνει εδώ η πορεία μας, γιατί το ταξίδι συνεχίζεται, αλλά πρέπει να εκτιμούμε ο ένας τον άλλο σε αυτές τις στιγμές. Ό,τι κι αν γίνει, ήμασταν ενωμένοι και όλοι βάλαμε το λιθαράκι. Αυτή είναι η Λίβερπουλ τώρα: μια πολύ ισχυρή συλλογική προσπάθεια, που ζει τη στιγμή και απολαμβάνει τη χαρά. Άνφιλντ, σε ευχαριστούμε, είσαι ξεχωριστό", ήταν το μήνυμα του Κλοπ.

AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ