ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Το ιδιαίτερο "ευχαριστώ" του Σαλάχ στον Λόβρεν

Liverpool's Dejan Lovren and Liverpool's Mohamed Salah celebrate with the English Premier League trophy aloft after it was presented following the Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, July 22, 2020. (Paul Ellis, Pool via AP)
Liverpool's Dejan Lovren and Liverpool's Mohamed Salah celebrate with the English Premier League trophy aloft after it was presented following the Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, July 22, 2020. (Paul Ellis, Pool via AP) PAUL ELLIS, POOL VIA AP

Η Λίβερπουλ συμφώνησε με την Ζενίτ για την παραχώρηση του Ντέγιαν Λόβρεν και ο καλύτερός του φίλος του στην Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, τον αποχαιρέτισε με ένα ξεχωριστό μήνυμα που του έστειλε μέσω του Twitter των κόκκινων.

Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στο Άνφιλντ και 185 παρουσίες με την κόκκινη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ντέγιαν Λόβρεν είπε αντίο τη Δευτέρα (27/7) στην Λίβερπουλ, με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να αποδέχεται πρόταση 11.000.000 λιρών από την Ζενίτ και να ανακοινώνει επίσημα τη μεταπήδησή του στην Ρωσία.

Ένας από τους ανθρώπους που στενοχωρήθηκε για αυτή την εξέλιξη, με δεδομένο πως είχαν αποκτήσει μία εξαιρετική φιλία τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να αποχαιρετάει μάλιστα τον Κροάτη μέσω ενός ξεχωριστού video που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter.

"Δεν ξέρω πως να το πω φίλε μου, δεν ξέρεις τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή αλλά θα μας λείψεις πολύ, ειδικά σε εμένα. Είσαι ένας εκπληκτικός παίκτης και καλός φίλος για μένα.

Θα μας λείψεις πολύ, εμένα μου λείπεις πο λύ και σε αγαπώ πολύ. Ήσουν φανταστικός εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου και σε ευχαριστώ για όσα έκανες για το σύλλογο. Σε ευχαριστώ για όσα έκανες για μένα.

Σου εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον, να έχεις σπουδαία καριέρα και να απολαύσεις το νέο σου σύλλογο μαζί με την οικογένειά σου. Σε ευχαριστώ πολύ και τα λέμε σύντομα", ήταν τα λόγια του Σαλάχ για τον Λόβρεν, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ