ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μανέ: Έξαλλος με ψεύτικες δηλώσεις του στη "Sun"

Μανέ: Έξαλλος με ψεύτικες δηλώσεις του στη "Sun"
AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Σαντιό Μανέ είδε να διαδίδονται στο διαδίκτυο φερόμενες δηλώσεις του για τη μάχη τίτλου, τις οποίες διέψευσε κατηγορηματικά, τονίζοντας ότι ουδέποτε τις έκανε.

Η "Sun" η οποία πολλάκις έχει βρεθεί στο στόχαστρο για... φανταστικά δημοσιεύματα, τα οποία απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα, δημοσίευσε δηλώσεις του Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με αυτές, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ ανέφερε πως "δεν είμαστε μια ομάδα από λιγόψυχους. Θα είμαστε πρωταθλητές. Είμαι σίγουρος ότι θα σηκώσουμε τον τίτλο στην Αγγλία".

Ο Μανέ είναι έξαλλος γι' αυτές τις δηλώσεις, αφού σύμφωνα με τον ίδιο ουδέποτε τις έκανε και δεν είναι του δικού του στυλ και ύφους. Τόσο ο Κλοπ όσο και οι παίκτες έχουν αποφύγει τέτοιες δηλώσεις από την αρχή της σεζόν και ο Μανέ φάνηκε να... παρεκκλίνει απ' αυτό.

Εντούτοις, η πλευρά του ποδοσφαιριστή εξέφρασε την ενόχλησή της και διαψεύδει πως έκανε την παραμικρή δήλωση στη "Sun". Και η αλήθεια είναι πως όσοι έσπευσαν να αναπαράγουν ή να σχολιάσουν τις δηλώσεις στα social media θα έπρεπε να "πονηρευτούν" από την προέλευση, αφού είναι γνωστή η κάκιστη σχέση της Λίβερπουλ με τη συγκεκριμένη εφημερίδα.

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ