ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μόνο η εθνική Γερμανίας θα ξελόγιαζε τον Κλοπ για να φύγει από τη Λίβερπουλ

Liverpool coach Juergen Klopp celebrates after winning the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Liverpool coach Juergen Klopp celebrates after winning the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο ατζέντης του Γιούργκεν Κλοπ, Μαρκ Κόσιτσκε αποκάλυψε πως ο πελάτης του θ' άφηνε την Λίβερπουλ μόνο για να διαδεχθεί τον Γιόακιμ Λεβ στην εθνική Γερμανίας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει συνδεθεί με την αναγέννηση της Λίβερπουλ η οποία κατέκτησε το Champions League και έφτασε κοντά στο πρωτάθλημα σ' ένα τρομερό ράλι με την Μάντσεστερ Σίτι που έκοψε πρώτη το νήμα της Premier League.

Μπορεί ο Κλοπ να είναι ο "βασιλιάς" του Άνφιλντ, όμως σύμφωνα με τον ατζέντη του, Μαρκ Κόσιτσκε υπάρχει μία ομάδα που θα μπορούσε να τον ξελογιάσει και να τον κάνει να εγκαταλείψει το πρότζεκτ των "Κόκκινων". Εάν λοιπόν ο πάγκος της εθνικής Γερμανίας μείνει ορφανός σε περίπτωση απομάκρυνσης του Γιόακιμ Λεβ, τότε ο Κλοπ θα "ψηθεί" να τον διαδεχθεί όπως ανέφερε ο Κόσιτσκε σε συνέντευξή του.

"Ο Γιούργκεν έχει πει κάποτε πως σε περίπτωση που έφευγε ο Γιόακιμ Λεβ από την εθνική Γερμανίας, και αν ήταν πιθανό, θα αποτελούσε μία επιλογή για εκείνον ν' αναλάβει".

Βέβαια, ο Λεβ παραμένει στον πάγκο των "πάντσερ" και ο Γιούργκεν Κλοπ έχει συμβόλαιο με την Λίβερπουλ έως το 2022.

Για τη συνεργασία του πρωταθλητή Ευρώπης με τους "Κόκκινους" ο ατζέντης σημείωσε: "Η Λίβερπουλ θα ήθελε να του ανανεώσει του συμβόλαιο. Ένιωσε και πάλι με τις τελευταίες επιτυχίες πόσο τεράστια ομάδα είναι η Λίβερπουλ".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ