ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μπρα ντε φερ Λίβερπουλ - Ντόρτμουντ για τον Τοργκάν Αζάρ

Moenchengladbach's Thorgan Hazard kicks the ball during a German Bundesliga soccer match between TSG 1899 Hoffenheim and Borussia Moenchengladbach in Sinsheim, Germany, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Michael Probst)
Moenchengladbach's Thorgan Hazard kicks the ball during a German Bundesliga soccer match between TSG 1899 Hoffenheim and Borussia Moenchengladbach in Sinsheim, Germany, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Michael Probst) AP

Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ δίνουν μάχη για τα μάτια του παίκτη της Γκλάντμπαχ, Τοργκάν Αζάρ, με τους Βεστφαλούς να έχουν το προβάδισμα, σύμφωνα με γερμανικά Μέσα

Ο Τοργκάν Αζάρ έχει σημειώσει μία πολύ καλή χρονιά με την φανέλα της Γκλάντμπαχ έχοντας πετύχει 9 γκολ και 9 ασίστ σε 27 παιχνίδια στη Bundesliga. Η απόδοσή του έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων κλαμπ που θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Ο μικρός αδερφός του Έντεν έχει συμβόλαιο με τα "πουλάρια" έως και το 2020, όμως το μέλλον του, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα " Kicker", θα καθοριστεί μέχρι το Πάσχα. Συγκεκριμένα, η ανανέωση του συμβολαίου του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, αφού ο Αζάρ ζητάει τίτλους και συμμετοχή στο Champions League.

Επομένως, η 5η θέση και η διαφορά των 5 βαθμών από τις θέσεις που οδηγούν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση αποτελούν λόγους αποχώρησης.

Η Ντόρτμουντ και η Λίβερπουλ είναι οι ομάδες που έχουν παρουσιάσει ζεστό ενδιαφέρον για τον 26χρονο Βέλγο, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει αποσυρθεί από την κούρσα. Οι Άγγλοι φαίνεται να έχουν κάνει μεγαλύτερη πρόταση από τους Βεστφαλούς, όμως ο Αζάρ δεν είναι διατεθειμένος, πάντα σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, να μετακινηθεί σε μία ομάδα που δεν θα έχει βασικό ρόλο.

Έτσι, δείχνει να προτιμάει την Ντόρτμουντ, η οποία προσφέρει 40.000.000 ευρώ στην Γκλάντμπαχ. Μάλιστα, φέρεται να έχει ήδη δώσει την προφορική του υπόσχεση στους Βεστφαλούς. Ο Αζάρ πρόκειται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Πούλισιτς, ο οποίος από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με την φανέλα της Τσέλσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπάγερν: Κορεό διαμαρτυρίας για τις πράσινες φανέλες
Συγκινεί ο Ντίνι: "Πριν 12 χρόνια πλήρωνα για να παίξω και τώρα είμαι στον τελικό"
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ