ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο σόλο πανηγυρισμός του Κλοπ και ο επίσημος συνεργάτης λιπαντικών

Liverpool coach Jurgen Klopp celebrates after Liverpool's Mohamed Salah scored the opening goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool coach Jurgen Klopp celebrates after Liverpool's Mohamed Salah scored the opening goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο... ψυχωτικός πανηγυρισμός του Κλοπ στο γκολ του Σανέ, το μαρτυριάρικο iPad και ο επίσημος συνεργάτης λιπαντικών, είναι κάποια από τα... ωραία πραγματάκια στο περιθώριο της αναμέτρησης Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ.

Η Λίβερπουλ μπήκε ιδανικά στις υποχρεώσεις της για την Premier League 2018-2019, επικρατώντας με σκορ 4-0 της Γουέστ Χαμ στο "Anfield". Στο περιθώριο της αναμέτρησης... γίνανε πραγματάκια, που έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στο ματς.

Πλησιάζοντας στο ημίχρονο, η Λίβερπουλ είχε τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο προηγούνταν με το εύθραυστο 1-0 με γκολ του Σαλάχ από το 19'. Στο 45+2' ήρθε το τέρμα του Σάντιο Μανέ να δώσει μαξιλαράκι ασφαλείας στους "κόκκινους", γεγονός που έφερε σε έκσταση τον Γιούργκεν Κλοπ. Για να ακολουθήσει αυτός ο σόλο... psycho πανηγυρισμός:

Ο Γερμανός τεχνικός είναι μια κατηγορία μόνος του!

"ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ" ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

Το τεχνικό επιτελείο της Λίβερπουλ μπορούσε ανά πάσα ώρα και στιγμή να επιβλέπει κάθε φάση της αναμέτρησης σε replay. Πώς; Χρησιμοποιώντας ένα ειδικά προσαρμοσμένο iPad στον πάγκο, που μαρτυρούσε ό,τι συνέβαινε στον αγωνιστικό χώρο.

Αν και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν είχε να πει πολλά, ενώ και η μοναδική εξόφθαλμη παράβαση έγινε υπέρ της Λίβερπουλ στο offside γκολ του Μανέ για το 3-0.

Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ

Οι πιο σχολαστικοί παρατήρησαν στα sponcor updates των ηλεκτρονικών πινακίδων κατά μήκος του γηπέδου, ότι επίσημος συνεργάτης της Λίβερπουλ για τη νέα σεζόν είναι η Petro-Canada Lubricants Inc.

Εταιρία που πρωταγωνιστεί στα λιπαντικά. Για τη γεωργία, τις κατασκευές, την αυτοκινητοβιομηχανία, την υγεία και την ομορφιά. Οι πιο ευφάνταστοι σχολίασαν ότι τη φετινή σεζόν οι "κόκκινοι" θα είναι σαν μια... καλολαδωμένη μηχανή.

ΜΕ 15 ΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΜΙΛΝΕΡ

Όχι, δεν φόρεσε το περιβραχιόνιο στο κεφάλι ο αρχηγός της Λίβερπουλ. Η κορδέλα είχε προστατευτικό ρόλο για τον Τζέιμς Μίλνερ, που στο φιλικό με τη Νάπολι στο Δουβλίνο πήρε παράσημο 15 ράμματα στο μέτωπο, πάνω από το αριστερό φρύδι.

Σοβαρό χτύπημα, που όμως δεν στάθηκε αρκετό για να κρατήσει τον Μίλνερ μακριά από την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος στο "Anfield".

ΝΕΑΡΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ

Περίπου 10 λεπτά πριν τη λήξη, ένας νεαρός σε ηλικία εισβολέας είπε να διακόψει το παιχνίδι για λίγο προκειμένου να φτάσει στην αγκαλιά του Μο Σαλάχ. Για αγγλικό γήπεδο προξένησε απορία η ευκολία με την οποία είχε πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας άνετα μέχρι τον Αιγύπτιο.

Ο σταρ της Λίβερπουλ δεν είπε όχι στη φιλοφρόνηση του θαυμαστή του, οι δύο τους φάνηκε να ανταλλάσσουν και δύο κουβέντες, πριν η ασφάλεια του γηπέδου απομακρύνει τον ειρηνικό εισβολέα από τον αγωνιστικό χώρο.

A pitch invader gives Liverpool's Mohamed Salah a hug during the Premier League soccer match between Liverpool and West Ham United at Anfield, Liverpool, England. Sunday August 12, 2018. (David Davies/PA via AP)
A pitch invader gives Liverpool's Mohamed Salah a hug during the Premier League soccer match between Liverpool and West Ham United at Anfield, Liverpool, England. Sunday August 12, 2018. (David Davies/PA via AP) AP

AP Photo/Dave Thompson , David Davies/PA via AP

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ