ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Στάριτζ από "κρυστάλλινος" έγινε παίκτης του μήνα και η Λίβερπουλ σκέφτεται νέο συμβόλαιο

Liverpool's Daniel Sturridge celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Maribor at Anfield, Liverpool, England, Wednesday Nov. 1, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Daniel Sturridge celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Maribor at Anfield, Liverpool, England, Wednesday Nov. 1, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Βρετανικό δημοσίευμα αναδεικνύει τη διάθεση της Λίβερπουλ να κάνει "δώρο" στον Στάριτζ καινούργιο συμβόλαιο. Ο Άγγλος ψηφίστηκε και παίκτης του μήνα από τους οπαδούς των "Κόκκινων" δείγμα της ανοδικής του πορείας.

Ρεπορτάζ της "Sun" αποκαλύπτει ότι ο Ντάνιελ Στάριτζ έχει καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα στη Λίβερπουλ και οι ιθύνοντες των "Κόκκινων", με τις ευλογίες του Γιούργκεν Κλοπ, φυσικά, σκέφτονται να του ανανεώσουν το συμβόλαιο που εκπνέει το καλοκαίρι του 2019.

Ο Στάριτζ είχε δοθεί πέρυσι δανεικός στην Γουέστ Μπρομ, επέστρεψε το καλοκαίρι κι από τότε είχαν γραφτεί χιλιάδες λέξεις για το μέλλον του. Τελικά, ο Άγγλος φορ έμεινε στο "Άνφιλντ" και μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα καθώς σε εννέα ματς μετράει τέσσερα γκολ.

Βέβαια, το βασικό πρόβλημα του 29χρονου, τα προηγούμενα χρόνια, δεν ήταν η απόδοσή του αλλά οι συνεχόμενοι τραυματισμοί. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Γιούργκεν Κλοπ είχε δηλώσει ότι δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί εξαιτίας των μεγάλων διαστημάτων που αναγκαζόταν να μένει παροπλισμένος.

Τη φετινή σεζόν, πάντως, όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά για τον διεθνή Άγγλο αφού και υγιής είναι και επαφή με τα δίχτυα έχει αποκτήσει αρκετά καλή. Μην ξεχνάμε ότι στο πρόσφατο ντέρμπι με την Τσέλσι, ο Στάριτζ είχε ξελασπώσει την ομάδα του με καταπληκτικό γκολ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ