ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο τυφλός οπαδός της Λίβερπουλ παραξενεύτηκε που έγινε viral: "Έτσι βλέπω το ποδόσφαιρο"

Ο τυφλός οπαδός της Λίβερπουλ παραξενεύτηκε που έγινε viral: "Έτσι βλέπω το ποδόσφαιρο"

Ο Μάικ Κέρνι, ο τυφλός οπαδός της Λίβερπουλ μίλησε για το πώς έζησε τη στιγμή του γκολ του Σαλάχ και αναρωτήθηκε γιατί το θέμα του πήρε τόσο μεγάλη διάσταση, αφού όπως λέει είναι ένας φίλαθλους σαν όλους.

Στο BBC Sport μίλησε ο τυφλός οπαδός της Λίβερπουλ, Μάικ Κέρνι ο οποίος έγινε γνωστός στον κόσμο όταν κυκλοφόρησε ένα video με τον ίδιο πρωταγωνιστή και τον ξάδερφό του, Στέφεν να του περιγράφει τις λεπτομέρειες:

" Είμαι σαν όλους τους άλλους φιλάθλους του ποδοσφαίρου. Δεν έχει σημασία αν δεν μπορώ να δω καθαρά, πανηγυρίζω ακόμη..." είπε αρχικά ο Κέρνι και συνέχισε: " Αν δεν είναι ο Στέφεν εκεί, είναι άλλοι φίλοι. Είναι όμορφο όλο αυτό, αλλά λίγο περίεργο, διότι για μας είναι κάτι φυσιολογικό."

Στη συνέχεια ο Κέρνι εξήγησε: "Μακάρι να μπορούσα να δω περισσότερο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορώ να διαμορφώσω τη δική μου άποψη. Είναι δύσκολο για όσους βλέπουν να καταλάβουν, αλλά θεωρώ νορμάλ για εμένα, όντας έτσι σ' όλη τη ζωή μου. Είναι ο τρόπος που βλέπω το ποδόσφαιρο."

Για τη στιγμή του γκολ του Σαλάχ που έστειλε την αγαπημένη του ομάδα στους "16" του Champions League, σημείωσε: " Ήταν θολή η εικόνα. Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβω τι συνέβη με τέτοιον θόρυβο. Μ' αρέσει να είμαι μέσα στην ατμόσφαιρα και ν' ακούω τι πιστεύει ο ξάδερφός μου, όπως και κάθε άλλος, αν είναι πέντε σειρές πίσω και κάνει ένα ευχάριστο σχόλιο η όχι."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ