ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλήγμα στη Λίβερπουλ: Ένα μήνα εκτός ο Μίλνερ

Liverpool manager Juergen Klopp hugs Liverpool's James Milner who was substituted after sustaining an injury during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool manager Juergen Klopp hugs Liverpool's James Milner who was substituted after sustaining an injury during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο 32χρονος Άγγλος μέσος της Λίβερπουλ, Τζέιμς Μίλνερ, θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα λόγω της θλάσης που "κληρονόμησε" από το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι. "Τρέχει" να προλάβει το ματς με την Άρσεναλ.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζέιμς Μίλνερ για τον επόμενο μήνα. Ο 32χρονος Άγγλος μέσος υπέστη θλάση στην εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τη Μάντσεστερ Σίτι για την 7η αγωνιστική της Premier League κι αντικαταστάθηκε στο 29ο λεπτό από τον Ναμπί Κεϊτά.

Θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα. Καθώς μεσολαβεί η διακοπή της Premier League λόγω υποχρεώσεων εθνικών ομάδων, ο Μίλνερ θ' απουσιάσει από τα ματς Χάντερσφιλντ (20/10, 19:30) και Κάρντιφ (27/10) για το πρωτάθλημα κι Ερυθρό Αστέρα (24/10, 22:00) για το Champions League.

Θα "τρέξει" να προλάβει το πιο δύσκολο από τα επόμενα ματς των "reds", εκτός έδρας με την Άρσεναλ (3/11, 19:30) για την 11η αγωνιστική της Premier League.

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ