ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Πρόεδρος Λίβερπουλ: "Είναι σημαντικό να βρούμε τρόπο να παίξουμε"

Chairman of Liverpool FC Tom Werner during their English Premier League soccer match at Anfield in Liverpool, England, Sunday Aug. 26, 2012. (AP Photo/Clint Hughes)
Chairman of Liverpool FC Tom Werner during their English Premier League soccer match at Anfield in Liverpool, England, Sunday Aug. 26, 2012. (AP Photo/Clint Hughes) AP

Ο πρόεδρος της Λίβερπουλ, Τομ Βέρνερ, επεσήμανε την σημασία που έχει για την Αγγλία η ολοκλήρωση της Premier League.

Προσπάθειες γίνονται στην Αγγλία για την επανέναρξη της σεζόν στην Premier League, ενώ οι παίκτες της Λίβερπουλ επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη (19/5) έπειτα από σχεδόν δύο μήνες.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, του οποίου η ομάδα προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα με 25 βαθμούς διαφορά, δήλωσε ότι η πρώτη προπόνηση τού θύμισε την πρώτη μέρα στο σχολείο.

Ο πρόεδρος των Reds, Τομ Βέρνερ, σε συνέντευξή του τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί τρόπος προκειμένου να διεξαχθούν τα υπόλοιπα παιχνίδια: "Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο να παίξουμε αυτούς τους αγώνες, γιατί νομίζω ότι θα ήταν καλό για τη χώρα".

Επιπλέον τόνισε ότι το υγειονομικό πρωτόκολο της Premier League προσδίδει μεγάλη ασφάλεια: "Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ασφάλεια. Νομίζω ότι τα πρωτόκολλα στα οποία δουλεύει η Premier League, όπως είπε κάποιος, καθιστούν πιθανώς ασφαλέστερο να παίζεις κεκλεισμένων των θυρών από το να πηγαίνεις σε σούπερ μάρκετ".

Ο Βέρνερ αναφέρθηκε και στην κίνηση να πάρει πίσω την απόφαση να θέσει σε υποχρεωτική άδεια το διοικητικό προσωπικό, μετά από αντιδράσεις οπαδών: "Είναι καλύτερο να παραδεχτείς ένα λάθος σου. Ας ελπίσουμε ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να προσπαθήσουμε να στηρίξουμε τους οπαδούς, τους παίκτες μας και τον σύλλογο μας με βιώσιμο τρόπο".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ