ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο έδωσαν το πιο εύκολο μεροκάματο στον Οσπίνα

Liverpool manager Juergen Klopp, center, touches Liverpool's Mohamed Salah, as he is replaced by Liverpool's Xherdan Shaqiri, not seen, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Liverpool manager Juergen Klopp, center, touches Liverpool's Mohamed Salah, as he is replaced by Liverpool's Xherdan Shaqiri, not seen, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ένα από τα χειρότερα της ματς επί εποχής Γιούργκεν Κλοπ έκανε η Λίβερπουλ στην έδρα της Νάπολι. Επιθετικά οι "Κόκκινοι" ήταν τραγικοί. Δεν το λέμε εμείς, αλλά η στατιστική του αγώνα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν ξεκούρασε κανέναν ενόψει Μάντσεστερ Σίτι, όλα τα "όπλα" της επίθεσης στήθηκαν στις θέσεις τους για να παραβιάσουν την εστία της Νάπολι.

Μανέ, Φιρμίνο και Σαλάχ που είναι μία από τις καλύτερες τριπλέτες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο την Τετάρτη (3/10) το βράδυ... κόπηκαν, έπεσαν κάτω από τη βάση.

Ξέρετε πόσο έγραψε το στατιστικό του αγώνα για τις φάσεις της Λίβερπουλ στην εστία του Οσπίνα; ΜΗΔΕΝ!

Τέσσερις φορές "ψευτοαπείλησαν" όλες κι όλες οι Άγγλοι και σε καμία απ' αυτές δεν ανάγκασαν τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να κάνει κάτι για να δικαιολογήσει τα χρήματα που παίρνει.

Γενικότερα, οι "Κόκκινοι" δε είναι στα καλύτερά τους στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει, δύο φορές απέναντι στην Τσέλσι και μία στην Ιταλία. Έρχεται και το ντέρμπι με την Σίτι την Κυριακή στο "Άνφιλντ", οπότε ο Κλοπ πρέπει να μαζέψει ό,τι προλαβαίνει...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ

Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο έδωσαν το πιο εύκολο μεροκάματο στον Οσπίνα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ