ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τα mind games Κλοπ - Γκουαρντιόλα για την καλύτερη ομάδα στον κόσμο

Τα mind games Κλοπ - Γκουαρντιόλα για την καλύτερη ομάδα στον κόσμο

Πεπ Γκουαρντιόλα και Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζουν να αποθεώνουν ο ένας την ομάδα του άλλου 24 ώρες πριν την απόλυτη μάχη στο "Etihad" (3/1, 22:00).

Την Πέμπτη 3/1 στις 22:00 ο Γιούργκεν Κλοπ θα παίξει κόντρα στον Πεπ Γκουαρντιόλα και αν νικήσει θα γίνει αυτομάτως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που η Λίβερπουλ ψάχνει 29 ολόκληρα χρόνια.

Βέβαια, η "μάχη" των δύο προπονητών έχει αρχίσει νωρίτερα, εγκεφαλικά. Αμφότεροι οπότε τους δίνεται βήμα αποθεώνουν ο ένας την ομάδα του άλλου. Πρώτα ήταν ο Πεπ και μία ημέρα πριν το ντέρμπι, στην συνέντευξη Τύπου, ήταν ο Κλοπ!

" Ο αντίπαλός μας ( Μάντσεστερ Σίτι), για μένα, είναι ακόμα η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Δεν το λέω απλά για να το πω, το είχα αναφέρει και πριν από μερικές εβδομάδες. Είναι 100% η άποψή μου διότι βλέπω τον τρόπο που παίζουν, αυτά που έχουν πετύχει και τις ικανότητές τους. Είναι σκληρή ομάδα με καταπληκτικό προπονητή. "

Αυτά ήταν αρχικά τα λόγια του κουμανταδόρου των "Reds" ο οποίος όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τα λόγια του Γκουαρντιόλα για τη Λίβερπουλ, είπε: " Άκουσα τα λόγια του. Είπε 'αυτή τη στιγμή'. Ναι, με το ρεκόρ του Δεκεμβρίου -δεν είμαι σίγουρος αν άλλη ομάδα είχε το σερί μας- δεν το γνωρίζω, είμαστε σε καλή στιγμή. "

Από εκεί και πέρα ο Κλοπ σημείωσε ότι είναι λάθος που ο κόσμος πιστεύει ότι η Λίβερπουλ είναι το φαβορί: " Δεν είναι αλήθεια αυτό. Αυτά είναι μόνο κουβέντες και δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα."

ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ: "ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΕ"

Όσον αφορά στις δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα για το ντέρμπι της Πέμπτης, ο Ισπανός προπονητής τόνισε: " Κανείς δεν μας έχει εμπιστοσύνη. Όλοι λένε για το 'αν θα χάσουμε', αλλά εμείς μπορούμε και να κερδίσουμε. Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη (σ.σ. εννοεί τη Λίβερπουλ) στην αντοχή και στον τρόπο που ελέγχουν τις λεπτομέρειες στο παιχνίδι τους."

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ