ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το υποτιμητικό σχόλιο του Μέρτενς για το "Τhis is Anfield"

Το υποτιμητικό σχόλιο του Μέρτενς για το "Τhis is Anfield"

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει απαγορέψει στους ποδοσφαιριστές του να αγγίζουν την πινακίδα "This is Anfield" μέχρι να πετύχουν κάτι μεγάλο. Για τον Ντις Μέρτενς, πάντως, όλο αυτό δεν είναι δα και κάτι σπουδαίο.

Δηλώσεις που δεν θ' αρέσουν καθόλου στους φιλάθλους της Λίβερπουλ πραγματοποίησε ένας εκ των σταρ της Νάπολι. Συγκεκριμένα, ο Ντις Μέρτενς αναφέρθηκε στην πινακίδα "This is Anfield" που βρίσκεται πάνω από το τούνελ εισόδου των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Βέλγος winger είχε παίξει ως παίκτης της Ουτρέχτης απέναντι στους "κόκκινους" και γι' αυτή του την εμπειρία είπε: " Η πιο δυνατή μου ανάμνηση είναι αυτή η πινακίδα με το 'This is Anfield'.

Όλοι μιλούσαν γι' αυτό και σκέφτηκα ότι είναι πολύ μεγάλη. Βγήκα στ' αποδυτήρια και ρώτησα πού βρισκόταν αυτό το πράγμα και μου απάντησαν ότι το είχα προσπεράσει. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγα και είδα αυτό το μικρό πραγματάκι και ρώτησα ξανά αν είναι τόσο σπουδαίο."

Για την ιστορία του κλαμπ η πινακίδα είναι ιστορικής σημασίας και κομμάτι μίας ιεροτελεστίας που υποτίθεται ότι κάθε φορά που οι παίκτες την άγγιζαν είχαν τύχη. Η ταμπέλα είχε τοποθετηθεί εκεί από τον προπονητή Μπιλ Σάνκλι ώστε να προκαλεί φόβο στους αντιπάλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ