ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τσουχτερό πρόστιμο στον Κλοπ

Liverpool manager Juergen Klopp waits for the start of the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 21, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool manager Juergen Klopp waits for the start of the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 21, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Με πρόστιμο 45.000 λιρών τιμωρήθηκε από την Π.Ο. της Αγγλίας ο Γιούργκεν Κλοπ, για τα σχόλια που είχε κάνει εναντίον του διαιτητή της αναμέτρησης με την Γουέστ Χαμ (1-1).

Με πρόστιμο 45.000 λιρών τιμωρήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας ο Γιούργκεν Κλοπ, για τα σχόλια που είχε κάνει εναντίον του διαιτητή της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Γουέστ Χαμ στις 4 Φεβρουαρίου (1-1).

Η FA κάλεσε σε απολογία τον Κλοπ νωρίτερα μέσα στο μήνα, μετά τις θέσεις του για την ακεραιότητα του ρέφερι του αγώνα με τα "σφυριά", με τον Γερμανό να αποδέχεται τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν.

Ο Γερμανός κόουτς είχε πει πως η απόδοση του διαιτητή Κέβιν Φρεντ επηρεάστηκε από την απόφασή του να κατακυρώσει το γκολ του Σαντιό Μανέ, το οποίο δεν θα έπρεπε να μετρήσει λόγω του ότι υπήρχε οφσάιντ.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ