ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

VIDEO: Η συζήτηση του Θέμη Καίσαρη με τη "Liverpool Echo" για τον Τσιμίκα

VIDEO: Η συζήτηση του Θέμη Καίσαρη με τη "Liverpool Echo" για τον Τσιμίκα

Ο αρχισυντάκτης του Sport24.gr, Θέμης Καίσαρης φιλοξενήθηκε στο podcast της "Liverpool Echo" και κατέθεσε την άποψή του για τη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ. (VIDEO)

Η επικείμενη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ των "κόκκινων", με τον 24χρονο αριστερό μπακ να βρίσκεται στην Αγγλία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας " Liverpool Echo" ζήτησε την άποψη του αρχισυντάκτη του Sport24.gr, Θέμη Καίσαρη για την ποιότητα και τα στοιχεία του διεθνή μπακ που "ανάγκασαν" τη Λίβερπουλ να κινηθεί για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, ο Θέμης Καίσαρης φιλοξενήθηκε στο podcast "Blood Red", όπου ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του Τσιμίκα και τα χαρακτηριστικά που θυμίζουν τον Άντι Ρόμπερτσον, σχολίασε τι θα προσφέρει στο παιχνίδι των Reds, ενώ στάθηκε στη σημασία της ολοκλήρωσης μίας τέτοιας μεταγραφής για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τσιμίκας: Προβάρει τα κόκκινα της Λίβερπουλ
Ολυμπιακός: Το "χρυσό" συμβόλαιο του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ
Τσιμίκας: Η σκληρή δουλειά είναι το εισιτήριό του για την Λίβερπουλ
Ταξίδεψε στην Αγγλία με αεροπλάνο της Λίβερπουλ ο Κώστας Τσιμίκας
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ