ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για σοβαρή ζημιά του Ντε Μπράινε

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για σοβαρή ζημιά του Ντε Μπράινε
AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Κέβιν ντε Μπράινε στην προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι την Τετάρτη, αφού ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι θα απουσιάσει για τρεις μήνες.

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν στη Μάντσεστερ Σίτι και ο περσινός MVP του συλλόγου στη θριαμβευτική πορεία προς τον τίτλο, Κέβιν ντε Μπράινε, θα απουσιάσει για τους επόμενους τρεις μήνες από τη δράση.

Ο διεθνής Βέλγος τραυματίστηκε προ ημερών στην προπόνηση και εξ αρχής έγινε γνωστό ότι η ζημιά θα είναι σοβαρή. Παρ' όλα αυτά, δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση από τον σύλλογο, που περίμενε τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.

Την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι ο 27χρονος μέσος υπέστη ζημιά στους συνδέσμους του δεξιού γονάτου, ωστόσο δεν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Ο τραυματισμός σημαίνει ότι θα λείψει πιθανόν από όλους τους αγώνες των "πολιτών" στο Champions League και πιθανόν από 11 αγώνες της Premier League.

Επιπροσθέτως, ο Ντε Μπράινε θα χάσει και τα τέσσερα παιχνίδια του Βελγίου στη φάση των ομίλων του Nations League τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ