ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Δεν φεύγω από τη Σίτι, εκτός αν με απολύσουν"

Manchester City manager Pep Guardiola gestures on the touchline during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at the Etihad Stadium, Manchester, England, Saturday March 9, 2019. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester City manager Pep Guardiola gestures on the touchline during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at the Etihad Stadium, Manchester, England, Saturday March 9, 2019. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Ο τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από το Μάντσεστερ στο τέλος της σεζόν με προορισμό τη Γιουβέντους και η απάντησή του ήταν αποστομωτική.

Η Μάντσεστερ Σίτι παραμέρισε τα εξωαγωνιστικά ζητήματα που έχουν προκύψει με τις φερόμενες παραβιάσεις του Financial Fair Play και το βράδυ του Σαββάτου (9/3) επικράτησε 3-1 της Γουότφορντ, ανεβάζοντας στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη Λίβερπουλ, η οποία βέβαια έχει ματς λιγότερο.

Μετά το τέλος του αγώνα για την 30ή αγωνιστική της Premier League, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για τη φημολογία που αναπτύχθηκε, σύμφωνα με την οποία στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τους "πολίτες" με προορισμό τη Γιουβέντους. Ο τεχνικός της Σίτι απάντησε:

"Ξέρω ότι τα social media έχουν επιρροή, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί οι μεγάλες εφημερίδες υποστηρίζουν ότι θα πάω στην Ιταλία. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο και δεν πάω πουθενά, εκτός και αν με απολύσουν".

Martin Rickett/PA via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ