ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Δεν μας βοήθησε κανείς σε ό,τι κερδίσαμε αυτά τα χρόνια"

Γκουαρδιόλα: "Δεν μας βοήθησε κανείς σε ό,τι κερδίσαμε αυτά τα χρόνια"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε στην τιμωρία της UEFA τονίζοντας ότι κανένας δεν βοήθησε τη Μάντσεστερ Σίτι στις επιτυχίες της όλα αυτά τα χρόνια, καθώς ήταν προϊόν δουλειάς.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι μετά την απόφαση από το Σώμα οικονομικού ελέγχου της UEFA, σύμφωνα με την οποία επιβάλλεται τιμωρία αποκλεισμού για δύο χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρόστιμο 30.000.000 ευρώ για παραβίαση των κανόνων του FFP.

Ο τεχνικός των Πολιτών, Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση απέναντι στην Λέστερ μίλησε για το ζήτημα τονίζοντας πως ό,τι κέρδισε μέσα στο γήπεδο η ομάδα του, ήρθε μέσα από δουλειά.

"Δεν μπορείς να αλλάξεις τι σκέφτονται οι άλλοι. Ξέρω ότι δουλέψαμε σκληρά. Ό,τι κερδίσαμε αυτές τις σεζόν, κανένας δεν μας βοήθησε. Κάναμε μία καταπληκτική δουλειά μέρα με τη μέρα και τίποτα δεν θα το αλλάξει αυτό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε κάνει έφεση και θα δούμε τι θα γίνει" δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Στέρλινγκ, ο οποίος μίλησε με θαυμασμό για την Ρεάλ: "Οι παίκτες μου είναι ελεύθεροι να λένε ότι πιστεύουν. Δεν είμαστε εδώ να τους λέμε τι θα πουν. Είναι λογικό. Κάνει μία συνέντευξη σε ΜΜΕ της Μαδρίτης και μιλάει για τη Ρεάλ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ