ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Εμπιστεύομαι την Μάντσεστερ Σίτι"

Manchester City manager Pep Guardiola looks down beside Kevin De Bruyne, right, during a press conference prior the Champions League round of 16, first leg, soccer match between FC Schalke 04 and Manchester City in Essen, Germany, Tuesday, Feb. 19, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Manchester City manager Pep Guardiola looks down beside Kevin De Bruyne, right, during a press conference prior the Champions League round of 16, first leg, soccer match between FC Schalke 04 and Manchester City in Essen, Germany, Tuesday, Feb. 19, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με δηλώσεις του υπερασπίσθηκε την ομάδα του αναφορικά με την έρευνα που θα διεξάγει η UEFA για ενδεχόμενη παραβίαση των κανονισμών του FFP από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο επικείμενος έλεγχος της UEFA για παραβίαση των κανόνων του Financial Fair Play από την Μάντσεστερ Σίτι, όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα "Der Spiegel", έχει σημάνει συναγερμό στους "πολίτες."

Ήδη δώδεκα σύλλογοι της Premier League έχουν στραφεί απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι με το θέμα να παίρνει τεράστιες διαστάσεις. Ωστόσο, ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, δηλώνει εμπιστοσύνη στην ομάδα του, κόντρα σε όσα λέγονται και γράφονται, ενώ θεωρεί ότι η ιστορία αυτή θα τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

"Ευτυχώς, μπορεί να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και η UEFA μπορεί να αποφασίσει τι ακριβώς θα κάνει. Εμπιστεύομαι την ομάδα μου σε ό,τι έχει κάνει, γιατί το γνωρίζω. Η ομάδα έκανε χθες δήλωση, έτσι δεν μπορώ να προσθέσω κάτι άλλο, αλλά ευτυχώς μπορούν να το λύσουν γρήγορα." ανέφερε ο Ισπανός προπονητής στις δηλώσεις του.

Πάλι με το θέμα των συζητήσεων να προσανατολίζεται στην UEFA, ο Πεπ ρωτήθηκε για την άποψη του σχετικά με το VAR και τη χρήση του στα τελευταία παιχνίδια: "Είμαι φαν της τεχνολογίας και βοηθάει τους διαιτητές. Πιστεύω ότι η UEFA θα το αναλύσει στο τέλος της σεζόν, αν δηλαδή η κατάσταση είναι καλή ή κακή".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ