ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Η Λίβερπουλ η δυσκολότερη ομάδα που αντιμετώπισα"

Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle at the Ethiad Stadium in Manchester, England, Wednesday, July 8, 2020. (Michael Regan/Pool via AP)
Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle at the Ethiad Stadium in Manchester, England, Wednesday, July 8, 2020. (Michael Regan/Pool via AP) MICHAEL REGAN/POOL VIA AP

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε σε συνέντευξη του, ότι η Λίβερπουλ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που αντιμετώπισε στην προπονητική του καριέρα, ενώ μίλησε και για το πως σκοπεύει να αντικαταστήσει τον Νταβίντ Σίλβα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, σε συνέντευξη του στο DAZN, την οποία χαρακτήρισε μάλιστα ως " τον πιο δύσκολο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει".

Συγκεκριμένα για το αν η Λίβερπουλ είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει δήλωσε: " Σίγουρα ναι. Η Λίβερπουλ, με την οποία συναγωνιστήκαμε αυτή και την προηγούμενη χρονιά, είναι ο πιο δυνατός ανταγωνιστής που αντιμετώπισα σε όλη μου την καριέρα. Έσπασαν όλα τα ρεκόρ. Αν τους αφήσεις να σε κυριαρχήσουν, θα σε "φυλακίσουν" στην δικιά σου περιοχή και δεν θα σε αφήσουν να φύγεις".

" Είναι υπερβολικά δυνατοί στο να επιβάλουν την στρατηγική τους. Όλοι οι παίκτες έχουν πνευματική δύναμη. Όπως έλεγα πάντοτε, η Ρεάλ Μαδρίτης με βοήθησε να γίνω καλύτερος προπονητής.

Παίξαμε πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια με την Ρεάλ, η οποία καθοδηγούνταν από τον Μουρίνιο και τον Πελεγκρίνι. Όταν ήρθα στην Αγγλία, η Ρεάλ ήταν πιο δυνατή από την Λίβερπουλ. Τώρα, η Λίβερπουλ είναι η δυσκολότερη ομάδα που έχω αντιμετωπίσει στην καριέρα μου".

Τέλος ο Καταλανός τεχνικός μίλησε και για το πως θα αντικαταστήσει στην Μάντσεστερ Σίτι τον Νταβίντ Σίλβα: " Με το να πάρουμε έναν παίκτη με την ποιότητα και την ικανότητα του (Σίλβα). Ο Νταβίντ Σίλβα είναι μοναδικός ποδοσφαιριστής. Η όρασή του στο γήπεδο ήταν απίστευτη.

Βρίσκει κενά τα όποια κανείς δεν βλέπει. Το πράγμα που με εξέπληξε περισσότερο στην τετράχρονη συνεργασίας μας ήταν η ανταγωνιστική ταυτότητά του να παίζει ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Σίτι: Συμφώνησε με Μπόρνμουθ για Νέιθαν Άκε
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ