ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Ο στόχος μας είναι να μιμηθούμε την Λίβερπουλ"

Manchester City manager Josep Guardiola, right, and Liverpool manager Juergen Klopp talk during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City manager Josep Guardiola, right, and Liverpool manager Juergen Klopp talk during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε την επιθυμία του να συνεχίσει το σερί κατάκτησης των εγχώριων τίτλων λίγο πριν το ραντεβού με την Άστον Βίλα στον τελικό του League Cup ενώ ταυτόχρονα έπλεξε το εγκώμιο της Λίβερπουλ του Κλοπ.

Ο τίτλος της Premier League χάθηκε για την Μάντσεστερ Σίτι ελέω της εκπληκτικής Λίβερπουλ που μετράει 26 νίκες και 1 ισοπαλία στις πρώτες 27 αγωνιστικές, όμως αυτό δεν εμποδίζει την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να φορτσάρει για να κατακτήσει τις άλλες τρεις διοργανώσεις στις οποίες παίρνει μέρος.

Η Σίτι είναι ζωντανή στο Champions League, στο FA Cup και στο League Cup και μάλιστα αυτό είναι σε θεση να το πάρει την Κυριακή, καθώς αντιμετωπίζει στον τελικό του "Γουέμπλεϊ" την Άστον Βίλα και είναι το φαβορί για να κατακτήσει την τέταρτη σερί εγχώρια διοργάνωση μετά το περυσινό τρεμπλ.

Το μήνυμα άλλωσε αυτό φρόντισε να το στείλει και ο Πεπ Γκουαρδιόλα με δηλώσεις του σε συνέντευξη Τύπου: "Όταν προσγειωθήκαμε στην Αγγλία την Πέμπτη, η Ρεάλ έφυγε εντελώς από το μυαλό μου και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν η Άστον Βίλα.

Manchester City's head coach Pep Guardiola looks out from the bench prior the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Manchester City's head coach Pep Guardiola looks out from the bench prior the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μετά από τον τελικό θα σκεφτούμε για την Σέφιλντ Γουένσντεϊ επειδή θέλουμε να βρεθούμε στα προημιτελικά του FA Cup. Μόνο με αυτό τον τρόπο οι μεγάλοι σύλλογοι, γίνονται πιο δυνατοί κάθε χρόνο", τόνισε ο Καταλανός τεχνικός, για να προσθέσει:

"Η Λίβερπουλ είναι εκπληκτική και μπορούμε να μάθουμε από αυτούς. Ο στόχος μας είναι να τους μιμηθούμε. Το σημαντικότερο όμως είναι να προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί στις άλλες διοργανώσεις".

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που η Σίτι επικρατήσει της Βίλα θα φτάσει τις έξι κατακτήσεις στα επτά τελευταία εγχώρια τρόπαια που διεκδίκησε ενώ θα γίνει η πρώτη ομάδα μετά την Λίβερπουλ το 1984 με τρεις διαδοχικές κατακτήσεις του League Cup.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Κορονοϊός απειλεί τον τίτλο της Λίβερπουλ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ