ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα στους παίκτες: "Και στη League Two μαζί σας"

Γκουαρδιόλα στους παίκτες: "Και στη League Two μαζί σας"

Την ίδια ώρα που τα σενάρια για το μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα δίνουν και παίρνουν μετά την επιβολή ποινής στη Μάντεστερ Σίτι, ο ίδιος φέρεται να είπε στους παίκτες που θα μείνει ακόμα αν αυτή παίξει στη League Two.

Η Μάντσεστερ Σίτι προσπαθεί να συνέλθει μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας της με διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, για παραβίαση του FFP. Η διοίκηση μετά τη γνωστοποίηση της ποινής, συγκάλεσε έκτακτο μίτινγκ για να μιλήσει στους παίκτες.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Φεράν Σοριάνο, προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές να τον εμπιστευτούν και πως ο διετής αποκλεισμός θα "πέσει". Όλα αυτά την ίδια ώρα που γίνεται μπόλικη κουβέντα και για το μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα στην πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Ο Ισπανός, που βρίσκεται στο Etihad από το 2016, φέρεται να ξεκαθάρισε στους παίκτες του πως δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει. Σύμφωνα με τη Sun, ο Καταλανός τους είπε: " Σε όποια λίγκα και αν είμαστε, θα είμαι ακόμα εδώ. Ακόμα και αν βάλουν στη League Two. Αυτή είναι η στιγμή να είμαστε ενωμένοι".

Παρεμπιπτόντως, η League Two είναι η τέταρτη κατηγορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον διετή αποκλεισμό, στη Σίτι επιβλήθηκε και πρόστιμο 30.000.000 ευρώ για παραβίαση των κανόνων του FFP.

Αυτή τη στιγμή η Σίτι βρίσκεται στη 2η θέση της Premier League με 51 βαθμούς σε 25 παιχνίδια, ενώ η Λίβερπουλ με αγώνα περισσότερο είναι στους 76. Στους "16" του Champions League οι Πολίτες καλούνται να αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ παράλληλα διεκδικούν το League Cup (στον τελικό θα αντιμετωπίσουν την Άστον Βίλα) και το FA Cup (στον 5ο γύρο κοντράρονται με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Σίτι: Δύο χρόνια αποκλεισμός από την Ευρώπη λόγω FFP
Μάντσεστερ Σίτι: Έρχεται και αφαίρεση βαθμών στο πρωτάθλημα
Μάντσεστερ Σίτι: Ξεπερνάει τα 250 εκατομμύρια η ζημιά από την τιμωρία
Όταν ο Πεπ έγινε έξαλλος και μίλησε για παραδοχή ενοχής, αν αυτή αποδειχθεί
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ