ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Τελικός για εμάς το ματς με την Νιούκαστλ"

Manchester City's head coach Pep Guardiola speaks to Manchester City's Raheem Sterling in a drinks break during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, June 17, 2020. The English Premier League resumes Wednesday after its three-month suspension because of the coronavirus outbreak. (Peter Powell/Pool via AP)
Manchester City's head coach Pep Guardiola speaks to Manchester City's Raheem Sterling in a drinks break during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, June 17, 2020. The English Premier League resumes Wednesday after its three-month suspension because of the coronavirus outbreak. (Peter Powell/Pool via AP) PETER POWELL/POOL VIA AP

Το γεγονός πως η Λίβερπουλ ενδέχεται να πανηγυρίσει τον τίτλο αν η Μάντσεστερ Σίτι αποτύχει να νικήσει την Τσέλσι δεν πτοεί τον Πεπ Γκουαρδιόλα, που υποστήριξε πως το ματς που έχει προτεραιότητα είναι το επόμενο, κόντρα στην Νιούκαστλ.

Το διήμερο 24-25 Ιουνίου είναι πολύ πιθανό να βγάλει νέα πρωταθλήτρια στο Νησί, αφού αν η Λίβερπουλ επικρατήσει απόψε ( 22:15, Live από το Sport24.gr) της Κρίσταλ Πάλας στο Άνφιλντ και η Μάντσεστερ Σίτι δεν περάσει νικηφόρα από το Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι την Πέμπτη, τότε οι κόκκινοι θα κλειδώσουν τον πρώτο τους τίτλο Premier League μετά το 1990.

Την ώρα ωστόσο που οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι ευελπιστούν να τρενάρουν όσο γίνεται περισότερο τη στέψη της ομάδας του Κλοπ, με δεδομένο πως οι δύο ομάδες παίζουν μεταξύ τους στις 2 Ιουλίου, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έκρυψε πως το ματς που έχει για εκείνον πολύ πιο μεγάλη σημασία είναι αυτό με την Νιούκαστλ.

Και αυτό γιατί πρόκειται για νοκ-άουτ ματς στα προημιτελικά του FA Cup, με το συγκεκριμένο τρόπαιο να αποτελεί ρεαλιστικό στόχο για τους πολίτες σε αντίθεση με την Premier League, με τον Καταλανό να αφήνει να εννοηθεί σε συνέντευξη Τύπου πως θα ξεκουράσει παίκτες με την Τσέλσι ενόψει Νιούκαστλ.

Manchester City's head coach Pep Guardiola, right, arrives at the stadium ahead of the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad Stadium, in Manchester, England, Monday, June 22, 2020. (AP Photo/Martin Rickett,Pool)
Manchester City's head coach Pep Guardiola, right, arrives at the stadium ahead of the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad Stadium, in Manchester, England, Monday, June 22, 2020. (AP Photo/Martin Rickett,Pool) AP PHOTO/MARTIN RICKETT,POOL

"Δεν μπορούμε να αρνηθούμε πως έχουμε το βλέμμα μας στην Νιούκαστλ. Τα ματς με την Τσέλσι και την Λίβερπουλ έχουν αίγλη αλλά αυτό με την Νιούκαστλ είναι τελικός για εμάς.

Έχουμε το βλέμμα μας εκεί και δεν κοιτάζουμε μόνο το παιχνίδι με την Τσέλσι", τόνισε ο Γκουαρδιόλα, για να αναφερθεί επίσης και στους παίκτες που θα κληθούν να καλύψουν το κενό του τραυματία Αγκουέρο στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας του:

"Δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία για την ικανότητα του Γκαμπριέλ Ζεζούς αλλά δεν μπορεί ένας μόνο παίκτης να αγωνίζεται κάθε τρεις ημέρες.

Μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση ο Ραχίμ (Στέρλινγκ), ακόμα και οι Μπερνάρντο Σίλβα και Ιλκάι Γκιουντογκάν. Δεν είναι πραγματικοί στράικερ αλλά μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ