ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρντιόλα: "Έκανα λάθος με τον Νταβίντ Σίλβα"

West Bromwich Albion manager Alan Pardew watches as Manchester City's David Silva leaves the pitch with an injury and is consoled by manager Pep Guardiola during the English Premier League soccer match Manchester City versus West Bromwich Albion at The Etihad Stadium, Manchester, England, Wednesday Jan. 31, 2018. (Martin Rickett/PA via AP)
West Bromwich Albion manager Alan Pardew watches as Manchester City's David Silva leaves the pitch with an injury and is consoled by manager Pep Guardiola during the English Premier League soccer match Manchester City versus West Bromwich Albion at The Etihad Stadium, Manchester, England, Wednesday Jan. 31, 2018. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποκάλυψε πως δεν πίστευε ότι ο Νταβίντ Σίλβα θα μπορούσε να ανταποκριθεί στην Premier League, αλλά έκανε λάθος.

Στο τέλος της χρονιάς ο Νταβίντ Σίλβα αναμένεται να αποχαιρετήσει μετά από δέκα χρόνια την Μάντσεστερ Σίτι έχοντας προσφέρει τα πάντα. Ο 33χρονος πια Ισπανός μέσος είναι ένας από τους πλέον εμβληματικούς παίκτες στο ρόστερ των "σίτιζενς".

Όταν το καλοκαίρι του 2010 η Σίτι έδινε 25 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει από την Βαλένθια ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν πίστευε ότι ο συμπατριώτης του θα μπορούσε να αντέξει στην Premier League.

"Ευτυχώς, έκανα λάθος. Κινούμενος σε αυτούς τους μικρούς χώρους, είναι πολύ καλός, ένας από τους καλύτερους. Αλλά είναι μικροσκοπικός, όχι ένας παίκτης box-to-box και η εικόνα που έχω για το δυνατό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, με οδήγησε να σκεφτώ ότι ίσως θα υποφέρει. Αυτή ήταν η πρώτη μου εντύπωση.

Μπορείς να παίξεις μια καλή σεζόν αλλά αυτός το κάνει για 10 σεζόν, είναι σχεδόν απίστευτο, είναι ένας τεράστιος παίκτης. Οι ξεχωριστές ιδιότητες του τον βοηθούν να επιβιώσει στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα πρέπει να είναι πολύ περήφανος" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γκουαρντιόλα για τον Νταβίντ Σίλβα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ