ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουντογκάν: "Είμαι ανοιχτός στις προκλήσεις"

Manchester City's Ilkay Gundogan celebrates after scoring his side's fourth goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 10, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Manchester City's Ilkay Gundogan celebrates after scoring his side's fourth goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 10, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάι Γκουντογκάν, δεν απάντησε με σιγουριά στην ερώτηση αν θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στο Etihad και δημιούργησε ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του.

Στην συνάντηση με τα ΜΜΕ για τον επαναληπτικό αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Σάλκε για την φάση των 16 του Champions League, ο Ιλκάι Γκουτογκάν ρωτήθηκε για τις συζητήσεις του για την πιθανή ανανέωση συμβολαίου του με την ομάδα του.

Ωστόσο, η απάντηση του άφησε τα πάντα ανοιχτά και δημιούργησε την υπόνοια ότι ο Γερμανός είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: "Δεν έχω πάρει ακόμη την απόφαση μου, αλλιώς θα είχα υπογράψει. Συζητάμε ακόμη, αλλά δεν νιώθω πίεση. Είμαι 28 χρονών και στο επόμενο μου συμβόλαιο μπορεί να αποφασίσω πού θα τελειώσω την καριέρα μου" δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι.

Προκειμένου να ενισχύσει τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την Σίτι συμπλήρωσε: "Ο καθένας αισθάνεται διαφορετικά, μπορεί κάποιος να θέλει μία νέα πρόκληση. Είμαι πάντα ανοιχτός στις προκλήσεις"

Πάντως, ο Πεπ Γκουαρντιόλα φέτος εμπιστεύεται τον Γκουντογκάν και θα ήθελε να "δέσει" τον Γερμανό για τα επόμενα χρόνια. Με τις παραπάνω δηλώσεις του, βέβαια, το εγχείρημα αυτό καταλαβαίνει κανείς ότι θα είναι αρκετά δύσκολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ 3-1: Με σόου του Στέρλινγκ στο +4 οι "πολίτες"
Γκουαρδιόλα: "Δεν φεύγω από τη Σίτι, εκτός αν με απολύσουν"
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ