ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Καταπληκτικός διάλογος Γκουαρντιόλα - Μεντί στο twitter

Manchester City Football Club's manager Pep Guardiola looks over the field during a practice in Orangeburg, N.Y., Monday, July 23, 2018. Manchester City is scheduled to play Liverpool in New Jersey on Wednesday, July 25, 2018. (AP Photo/Seth Wenig)
Manchester City Football Club's manager Pep Guardiola looks over the field during a practice in Orangeburg, N.Y., Monday, July 23, 2018. Manchester City is scheduled to play Liverpool in New Jersey on Wednesday, July 25, 2018. (AP Photo/Seth Wenig) AP PHOTO/SETH WENIG

Η... αδυναμία του Μπέντζαμιν Μεντί στα social media στάθηκε αφορμή για τον τεχνικό της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, που σχολίασε την αγαπημένη συνήθεια του παίκτη του, με τον Γάλλο να του απαντάει μέσω του επίσημου λογαριασμού των "γαλάζιων" του Μάντεστερ στο twitter.

Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα! Ψιλή κουβεντούλα, μέσω twitter, έπιασαν οι Πεπ Γκουαρντιόλα και Μπέντζαμιν Μεντί, με αφορμή το "κόλλημα" του τελευταίου με τα social media.

"Κάποιες φορές θες να τον σκοτώσεις και κάποιες λες τι παίκτης είναι αυτός που έχουμε. Μας δίνει ενέργεια. Ο Μεντί έχει πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσει και ας ελπίσουμε ότι θα τον πείσουμε να ξεχάσει για λίγο τα social media και να βελτιώσει άλλα πράγματα", τιτίβισε ο Καταλανός προπονητής, με τον διεθνή Γάλλο αριστερό μπακ των "πολιτών" να πατάει... reply, γράφοντας: "Θα το κάνω, το υπόσχομαι".

Μένει να δούμε, εάν ο 24χρονος πλάγιος αμυντικός θα κρατήσει την υπόσχεσή του...

Καταπληκτικός διάλογος Γκουαρντιόλα - Μεντί στο twitter

Photo Credits: AP Photo/Seth Wenig

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ