ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Διάψευση από Γκουαρδιόλα για τη ρήτρα αποδέσμευσης

Manchester City's head coach Pep Guardiola reacts during the Champions League group C soccer match between Dinamo Zagreb and Manchester City at Maksimir Stadium in Zagreb, Croatia, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Darko Bandic)
Manchester City's head coach Pep Guardiola reacts during the Champions League group C soccer match between Dinamo Zagreb and Manchester City at Maksimir Stadium in Zagreb, Croatia, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO/DARKO BANDIC

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν να υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του με την Σίτι και επανέλαβε την επιθυμία του να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ένα δημοσίευμα της "Daily Mail" ήρθε να αναστατώσει την Μάντσεστερ Σίτι την Παρασκευή καθώς αποκάλυψε πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει έναν ειδικό όρο στο υπάρχον συμβόλαιό του που του επιτρέπει να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Αγγλίας το προσεχές καλοκαίρι, παρά το γεγονός πως έχει υπογράψει μαζί τους συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Ωστόσο, λίγες μόλις ώρες αφότου αυτό το σενάριο είδε το φως της δημοσιότητας ήρθε ο ίδιος ο Καταλανός τεχνικός να προχωρήσει στη διάψευσή του, μέσω συνέντευξης Τύπου που έδωσε ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Άρσεναλ για την 17η αγωνιστική της Premier League.

"Όχι, δεν είναι αλήθεια πως υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης. Μίλησα για τις προθέσεις μου λίγες εβδομάδες πριν, έχω ήδη πει ότι θέλω να μείνω εδώ", τόνισε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων όπως για παράδειγμα οι Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου, ο 48χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στο δύσκολο ματς που έχει μπροστά της η Σίτι, απέναντι στην Άρσεναλ στο Emirates, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

"Θα δούμε τα προηγούμενα ματς της Άρσεναλ για να δούμε τον τρόπο παιχνιδιού τους. Η Άρσεναλ έχει ένα τυπικό στιλ παιχνιδιού. Έχουν ποιότητα μεταξύ των γραμμών με τους Εζίλ και Λακαζέτ.

Εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ είναι πάντα τεστ για οποιαδήποτε ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Σίτι: Η μυστική ρήτρα του Γκουαρδιόλα και ο Ποτσετίνο
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ