ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ελεύθερος για Μπέτις ο Μπράβο

Manchester City's goalkeeper Claudio Bravo reacts after his team scored it's second goal during the League Cup soccer match final between Aston Villa and Manchester City, at Wembley stadium, in London, England, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Ian Walton)
Manchester City's goalkeeper Claudio Bravo reacts after his team scored it's second goal during the League Cup soccer match final between Aston Villa and Manchester City, at Wembley stadium, in London, England, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Ian Walton) AP

Ο Κλαούντιο Μπράβο αποχαιρέτησε τη Μάντσεστερ Σίτι και ετοιμάζεται να υπογράψει στην Μπέτις για να τεθεί υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη του (Χιλιανού) προπονητή, Μαουρίσιο Πελεγκρίνι.

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Κλάουντιο Μπράβο, ευχαριστώντας τον 37χρονο Χιλιανό για τα τέσσερα χρόνια προσφοράς του στην ομάδα.

Ο Νοτιοαμερικανός ελεύθερος πλέον επιστρέφει στην Ισπανία. Έχει συμφωνήσει με την Μπέτις για να τεθεί υπό τις οδηγίες τους συμπατριώτη του προπονητή, Μαουρίσιο Πελεγκρίνι.

Ο Μπράβο ξεκίνησε από την Κόλο-Κόλο και το 2006 ήλθε στην Ευρώπη για τη Σοθιεδάδ. Το 2014 τον απέκτησε η Μπαρτσελόνα και το 2016 πήγε στο Μάντσεστερ για τη Σίτι.

Με τους πολίτες κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Αγγλίας, δύο κύπελλα και ισάριθμα Κομιόυνιτι Σιλντ.

Photo credits: AP Photo/Ian Walton

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ