ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Φοβάται επίθεση στο πούλμαν κοντά στο Άνφιλντ

Μάντσεστερ Σίτι: Φοβάται επίθεση στο πούλμαν κοντά στο Άνφιλντ

Οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται σε επικοινωνία με τις Αρχές, προκειμένου το πούλμαν της ομάδας να φτάσει ομαλά στο Άνφιλντ, αποφεύγοντας σημεία που πιθανότατα θα έχουν συγκεντρωθεί οπαδοί της Λίβερπουλ.

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένει η ποδοσφαιρική κοινότητα την κυριακάτικη μάχη στο Άνφιλντ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι κόκκινοι είναι στο +6 από τους "Πολίτες" και γνωρίζουν πολύ καλά ότι ενδεχόμενο τρίποντο θα αποτελέσει άλμα τίτλου. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα κρατά γερά την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στη μάχη του πρωταθλήματος.

Οι άνθρωποι της Σίτι, θέλοντας να μην συμβεί ό,τι και στον προημιτελικό του Champions League το 2018, όταν αντικείμενα χτύπησαν το πούλμαν της ομάδας, ήρθαν σε επικοινωνία με τις αστυνομικές Αρχές του Λίβερπουλ, προκειμένου το πούλμαν να φτάσει ομαλά στο Άνφιλντ, αποφεύγοντας σημεία που ίσως θα έχουν συγκεντρωθεί οπαδοί των ρεντς.

Στη Σίτι φοβούνται πως θα συμβεί κάτι παρόμοιο με ομάδα... υποδοχής, αφού έχει γίνει σχετικό προσκλητήριο μέσω των social media και γι' αυτό οι άνθρωποί της ζητούν αυστηρά μέτρα προστασίας, ώστε να μην συμβεί το παραμικρό και όλα να κυλήσουν χωρίς πρόβλημα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ