ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Για πέντε χρόνια υπέγραψε ο Νέιθαν Άκε

Bournemouth's Nathan Ake during the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates Stadium in London, England, in London, England, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Bournemouth's Nathan Ake during the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates Stadium in London, England, in London, England, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP PHOTO/LEILA COKER

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέιθαν Άκε, με τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους "πολίτες".

Ήταν να μην πάρει φόρα η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ανακοίνωσε δεύτερο παίκτη μέσα σε ισάριθμες μέρες. Μετά τον Φεράν Τόρες, ήταν η σειρά του Νέιθαν Άκε να υπογράψει το συμβόλαιο που του προσέφεραν οι "πολίτες", οι οποίοι έδωσαν στην Μπόρνμουθ το ποσό των 45.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός δεσμεύτηκε για τα επόμενα πέντε χρόνια με την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θέλησε να κλείσει το κενό που είχε εντοπίσει ο Πεπ Γκουαρδιόλα στα μετόπισθεν.

Θυμίζουμε πως ο παίκτης ανήκε πριν από μερικά χρόνια στην Τσέλσι, στην οποία όμως δεν πήρε ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής. Από την άλλη, η Μπόρνμουθ τού έδωσε τον χώρο για να δείξει το ταλέντο του, κάτι που αποτυπώθηκε στο ποσό που έβγαλε από τα ταμεία της η Μάντσεστερ Σίτι για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

AP Photo/Leila Coker

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ