ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Κοντά σε Ρούμπεν Ντίας

Benfica's Ruben Dias celebrates after scoring his side's third goal during the Europa League quarterfinals, first leg, soccer match between Benfica and Eintracht Frankfurt at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, April 11, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Ruben Dias celebrates after scoring his side's third goal during the Europa League quarterfinals, first leg, soccer match between Benfica and Eintracht Frankfurt at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, April 11, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ρούμπεν Ντίας από την Μπενφίκα, η οποία εκτός από τα 60 εκατ. ευρώ θα πάρει και τον Νικολάς Οταμέντι από τους πολίτες.

Στην κορύφωσή τους βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπενφίκα και τον ατζέντη του Ρούμπεν Ντίας, Ζόρζε Μέντες. Η ομάδα του Μάντσεστερ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 23χρονου Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού.

Η Μπενφίκα θα βάλει στα ταμεία της από την πώληση του Ντίας το ποσό των 60.000.000 ευρώ σύμφωνα με τα πορτογαλικά media, ενώ θα πάρει και παίκτη. Τη φανέλα των αετών θα φορά ο 32χρονος Αργεντινός κεντρικός αμυντικός, Νικολάς Οταμέντι, ο οποίος θα ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο από τον Ντίας.

Ο Νοτιαμερικανός επιστρέφει στην Πορτογαλία, όπου είχε φορέσει τη φανέλα της Πόρτο - μεγάλης αντιπάλου της Μπενφίκα - από το 2010 έως το 2014 μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ