ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Σε διαπραγματεύσεις με Νάπολι για Κουλιμπαλί

Napoli's Kalidou Koulibaly during the Italian Serie A soccer match between Roma and Napoli at Rome's Olympic stadium, Saturday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Napoli's Kalidou Koulibaly during the Italian Serie A soccer match between Roma and Napoli at Rome's Olympic stadium, Saturday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε συνεχείς επαφές με την Νάπολι για την απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί, προκειμένου να ενισχυθούν στα μετόπισθεν. Εφόσον πωληθεί, οι Ναπολιτάνοι θα κινηθούν για τον Γκαμπριέλ Μαγκαλιάες.

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, καθώς κινείται για την απόκτηση και δεύτερου στόπερ μετά τον Νέιθαν Άκε, με τον Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι να είναι ο πρώτος στόχος, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Οι δύο ομάδες είναι σε συζητήσεις για την πώληση του 29χρονου Σενεγαλέζου στόπερ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Νάπολι μέχρι το 2023. Ο Κουλιμπαλί κατά το παρελθόν είχε δηλώσει ότι θέλει να μείνει στην Νάπολι, επομένως δεν καίγεται να πάρει μεταγραφή.

Μεγάλο μειονέκτημα στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι και οι κακές σχέσεις των δύο διοικήσεων λόγω της μη μετακίνησης του Ζορζίνιο στη Σίτι αλλά στην Τσέλσι το 2018, παρόλο που οι “Citizens” είχαν συμφωνήσει πρώτοι με τον Ντε Λαουρέντις να τον κάνουν δικό τους.

Η Νάπολι πάντως για να είναι καλυμμένη σε περίπτωση αποχώρησης του Κουλιμπαλί, είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την Λιλ, για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Γκαμπριέλ Μαγκαλιάες, ο οποίος καλείται να επιλέξει ανάμεσα στους Ναπολιτάνους και την Άρσεναλ.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ