ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Σπάει το ρεκόρ του Φαν Ντάικ με τα χρήματα που δίνει για Μαγκουάιρ

England's Harry Maguire reacts after scoring the penalty in a shootout at the end the UEFA Nations League third place soccer match between Switzerland and England at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Sunday, June 9, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
England's Harry Maguire reacts after scoring the penalty in a shootout at the end the UEFA Nations League third place soccer match between Switzerland and England at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Sunday, June 9, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επέλεξε τον Χάρι Μαγκουάιρ για διάδοχο του Κομπανί και η διοίκηση της Σίτι είναι έτοιμη να του κάνει δώρο τον στόπερ της Λέστερ δαπανώντας 80.000.000 λίρες!

Η Λίβερπουλ κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για την ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία του ποδοσφαίρου με τα 75.000.000 ευρώ που δαπάνησε τον Ιανουάριο του 2017 για τον Βιρτζίλ Φαν Ντάικ, όμως δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό από τώρα να χάσει αυτή την ιστορική πρωτιά.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο η αποκλειστική ευθύνη θα "βαραίνει" την Μάντσεστερ Σίτι, με την "Mirror" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως η πρωταθλήτρια Αγγλίας είναι έτοιμη να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα με τον Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει δει στο πρόσωπου του 26χρονου στόπερ της Λέστερ τον διάδοχο του Βενσάν Κομπανί για το κέντρο της άμυνας και για το λόγο αυτό η διοίκηση των "πολιτών" φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει 80.000.000 λίρες στις "αλεπούδες' για να τον προσγειώσει στο "Ετιχάντ".

Manchester City's Sergio Aguero, right, runs on to shoot at goal as Leicester City's Harry Maguire attempts to tackle during the English League Cup quarterfinal soccer match at the King Power stadium in Leicester, England, Tuesday, Dec.18, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Sergio Aguero, right, runs on to shoot at goal as Leicester City's Harry Maguire attempts to tackle during the English League Cup quarterfinal soccer match at the King Power stadium in Leicester, England, Tuesday, Dec.18, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Την ίδια ώρα, υπάρχει διάθεση από πλευράς πρωταθλητών να προσφέρουν το ποσό των 280.000 λιρών την εβδομάδα στον παίκτη, ο οποίος από την πλευρά του είχε βάλει την υπογραφή του τον περασμένο Σεπτέμβριο σε νέο πενταετές συμβόλαιο με την Λέστερ.

"Έχει εκμυστηρευτεί σε φίλους του πως η πρόταση που του έχει γίνει από τους κατόχους του τρεμπλ είναι πολύ καλή για να την αρνηθεί ενώ πιστεύει πως η Σίτι θα του δώσει την ευκαιρία να κατακτήσει τίτλους και να παίξει στο Champions League", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Σημειώνεται πως στο κόλπο της απόκτησης του Μαγκουάιρ είχε μπει πριν από έναν χρόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως η προσφορά που είχαν κάνει τότε οι "κόκκινοι διάβολοι' είχε απορριφθεί από την Λέστερ με αποτέλεσμα ο Άγγλος διεθνής στόπερ να μείνει και την περασμένη σεζόν στο "King Power Stadium".

Photo Credits: AP Photo/Luis Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Σίτι: Παίρνει Ριέσγο για τρίτο γκολκίπερ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ