ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Συμφώνησε με Κουλιμπαλί

Napoli's Kalidou Koulibaly waves his fans at the end of the Champions League group E soccer match between Genk and Napoli at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
Napoli's Kalidou Koulibaly waves his fans at the end of the Champions League group E soccer match between Genk and Napoli at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Μάντσεστερ Σίτι και Καλιντού Κουλιμπαλί έχουν έρθει σε συμφωνία για το συμβόλαιο του Σενεγαλέζου στόπερ, και πλέον απομένει να τα βρει και με την Νάπολι, το οποίο δεν είναι εύκολο.

Η Μάντσεστερ Σίτι στρέφει την προσοχή της στην ενίσχυση του κέντρου της άμυνας, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Καλιντού Κουλιμπαλί, αφού η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι είναι πολύ δύσκολη για πολλούς λόγους, οι οποίοι μοιάζουν με “συμπληγάδες πέτρες”.

Οι “Citizens” ήρθαν σε συμφωνία με τον 29χρονο Σενεγαλέζο στόπερ, ο οποίος στην Αγγλία θα διπλασιάσει τις ετήσιες απολαβές του, εφόσον πάει εκεί, σύμφωνα με το France Football. Τώρα απομένει το δύσκολο κομμάτι για την Σίτι, να τα βρει με την Νάπολι, με την οποία δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις, από την περίφημη ιστορία με την μεταγραφή του Ζορζίνιο, ο οποίος το καλοκαίρι του 2018 αντί για την Σίτι κατέληξε στην Τσέλσι.

Ο Κουλιμπαλί δεν είναι σύμμαχος τους σε αυτή την προσπάθεια. Μπορεί να συμφώνησε με την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική της παραμονής του στο Σαν Πάολο. Επομένως δεν θα πιέσει τον Αουρέλιο ντε Λαουρέντις να δεχτεί κάποια πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι. Θυμίζουμε ότι πέρυσι η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που προσπάθησε να τον κάνει δικό της, όμως τα 80 εκατομμύρια δεν έφταναν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ