ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Θέλει τον Γκρίλις

Manchester City's Phil Foden, left, challenges for the ball with Aston Villa's Jack Grealish during the League Cup soccer match final between Aston Villa and Manchester City, at Wembley stadium, in London, England, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Alastair Grant)
Manchester City's Phil Foden, left, challenges for the ball with Aston Villa's Jack Grealish during the League Cup soccer match final between Aston Villa and Manchester City, at Wembley stadium, in London, England, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Η Μάντσεστερ Σίτι θα κινηθεί σύμφωνα με την Τelegraph για την απόκτηση του Τζακ Γκρίλις από την Άστον Βίλα μόλις ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Λερόι Σανέ στην Μπάγερν. Τα εγκωμιαστικά σχόλια του Γκουαρδιόλα για τον 24χρονο.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε διαπραγμάτευση με την Μπάγερν για τη μετακίνηση του Λερόι Σανέ από την πρώτη στη δεύτερη.

Μόλις επιτευχθεί το deal οι πολίτες θα κινηθούν για την απόκτηση του Τζακ Γκρίλις από την Άστον Βίλα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Telegraph. Το εγκώμιο του 24χρονου μεσοεπιθετικού από το Μπέρμιγχαμ είχε πλέξει ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας από το Μάντσεστερ, Πεπ Γκουαρδιόλα.

"Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα. Είμαι μεγάλος φαν του", είχε υποστηρίξει ο Καταλανός με δηλώσεις του μέσα στη σεζόν.

Στο φετινό πρωτάθλημα ο Γκρίλις (1,75 μ.) έχει σημειώσει επτά γκολ σε 30 συμμετοχές, ενώ βοήθησε την ομάδα του να φτάσει μέχρι τον τελικό του League Cup. Η φυσική του θέση είναι δεκάρι, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της επιθετικής γραμμής.

Είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Άστον Βίλα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε όλη του την ποδοσφαιρική ζωή με εξαίρεση ένα δανεισμό στη Νοτς Κάουντι.

Photo credits: AP Photo/Ian Walton

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ