ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Το "καρφί" του Γκουαρδιόλα για το πρόγραμμα της Λίβερπουλ

Manchester City's head coach Pep Guardiola looks on during the English Premier League soccer match between Manchester City and Brighton & Hove Albion at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 31, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's head coach Pep Guardiola looks on during the English Premier League soccer match between Manchester City and Brighton & Hove Albion at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 31, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Την οργή της Μάντσεστερ Σίτι για το πρόγραμμα της Boxing Day εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο προπονητής των "Πολιτών" αστειεύτηκε αναφέροντας ότι οι υπεύθυνοι ίσως είναι οπαδοί κάποιων ομάδων, δείχνοντας την Λίβερπουλ.

Αγρίεψαν οι αντιδράσεις της Μάντσεστερ Σίτι αναφορικά με το πρόγραμμα της Boxing Day. Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε πώς θα παιχτούν τα ματς τις ημέρες των εορτών, οι "Πολίτες" έκαναν λόγο για ξεκάθαρο αβαντάζ της Λίβερπουλ.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το Κρίσταλ Πάλας - Σίτι (19/10, 19:30) ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας, Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε αστειευόμενος. Βεβαίως, ο τρόπος με τον οποίο μίλησε ο Καταλανός, εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί "καρφί".

" Μήπως οι καναλάρχες είναι οπαδοί κάποιων κλαμπ..." είπε ο Γκουαρδιόλα και συνέχισε " ...τα πράγματα είναι έτσι όπως είναι και πρέπει να παίξουμε. Από τότε που είμαι εδώ, κάθε σεζόν συμβαίνει το ίδιο, οι καναλάρχες είναι τ' αφεντικά. Δεν αφορά εμάς. Αλλά εμένα μου αρέσει να παίζω στην Boxing Day, όταν οι οικογένειες πάνε στα γήπεδα, οι ποδοσφαιριστές ταξιδεύουν, αλλά το σύστημα δεν προστατεύει τους παίκτες".

Την Πέμπτη (17/10) οι άνθρωποι της Σίτι έκαναν λόγο για απειλεί της αθλητικής ακεραιότητας της Premier League. Υπενθυμίζουμε πως η Λίβερπουλ έχει παιχνίδι στις 26/12 (Λέστερ) και η Σίτι με την Γουλβς μία ημέρα μετά. Έτσι, οι "Πολίτες" θα έχουν λιγότερες από 48 ώρες για να είναι έτοιμοι για το ματς με την Σέφιλντ στις 29/12. Στις 29/12, όμως, οι "Κόκκινοι" θα συγκρουστούν με τους Λύκους οι οποίοι επίσης θα έχουν λιγότερες ώρες για προετοιμασία. Από εκεί και πέρα οι πρωταθλητές θα παίξουν την πρωτοχρονιά με την Έβερτον και η Λίβερπουλ με την Σέφιλντ στις 2 Γενάρη.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ