ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μέσι: Η Μάντσεστερ Σίτι και το μέλλον στη New York City FC

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει δικό της τον Λιονέλ Μέσι, στον οποίο παρέχει μακροπρόθεσμο συμβόλαιο, όχι μόνο για να παραμείνει στους “Citizens”, αλλά και να βοηθήσει για πολλά χρόνια το City Football Group, σύμφωνα με το ESPN.

Η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να είναι σύμφωνα με το ESPN ο πιθανότερος προορισμός του Λιονέλ Μέσι, μετά την επιθυμία του 33χρονου Αργεντινού σούπερ σταρ να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Σίτι προσφέρει στον Μέσι την δυνατότητα να αγωνιστεί στο MLS, μετά από τρία χρόνια στην Premier League.

Όταν δηλαδή ο Μέσι συμπληρώσει το 36ο έτος της ηλικίας του, θα μπορεί να παίξει στο MLS, για λογαριασμό της New York City, η οποία ανήκει στον ίδιο όμιλο με τους “Citizens”. Μάλιστα, όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο, θα μπορεί να είναι ο επίσημος πρεσβευτής του City Football Group, στο οποίο ανήκουν και οι δύο προαναφερθείσες ομάδες.

Ο Λιονέλ Μέσι θα ήθελε να συνεργαστεί εκ νέου με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον οποίο συνυπήρξε με τεράστια επιτυχία στην Μπαρτσελόνα. Το κίνητρο επίσης να φέρει το Champions League στην “μπλε” μεριά του Μάντσεστερ, είναι άκρως δελεαστικό για τον Λίο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ